La cantant Àster estrena el seu primer single, “Tell Me When”

6 de maig 2022 XARXA

La jove artista egarenca estrena una nova etapa musical publicant el primer avançament del que serà el seu EP debut

Aquest nou tema, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música, es troba disponible a totes les plataformes digitals a partir d'aquest divendres 6 de maig

La cantautora terrassenca Àster debuta en l'àmbit musical amb el llançament i estrena del single "Tell Me When". La jove s'ha volgut despullar amb estrena musical, i ens convida a entrar en el seu univers. A "Tell Me When" explica com de bonic és viure diferents emocions al llarg de la vida i parla de l'experiència d'aprendre, afrontar i gaudir de cadascuna de les diferents etapes vitals. Tal i com ella mateixa canta al tema, “la vida és una muntanya russa i m’agrada”.

Qui és Àster

Àster, és una científica i cantautora Terrassenca. Tot i tenir una carrera professional dedicada a la recerca biomèdica, sempre ha trobat en la música un refugi per evadir-se de tot ja sigui a través del cant, de la guitarra o de la dansa. Tant és així que ha composat 8 temes propis que han estat englobats en el seu primer àlbum “15 d’Abril”. Prèviament, ha participat com a cantant en la cançó "Fairytale" de l'àlbum "Neone Phosphenes" de White Ellipse; "L'Astronauta", "Si pogués" i "Nits d'Estiu" de Jordi Bakes i és la cantant de l'actual jingle de l'empresa "Palacio del Bebé".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat