RADAR - Concurs de música urbana

9 de maig XARXA

Estrenem RADAR, el concurs de música urbana de Catalunya

RADAR és un concurs de música urbana organitzat pel Festival Maleducats en col·laboració amb les Cases de la Música de Catalunya.

Les formacions es podran inscriure a través d’un formulari gratuït i entraran a una fase de preselecció per part del jurat de 20 propostes que sortiran a votació popular a través d’instagram.
Les 10 propostes semifinalistes (3 triades pel jurat i 7 per votació popular) oferiran un showcase el dijous 14 de juliol de 2022 al vespre, a la Sala Rasa64 de Terrassa, i d’allà sortirà la proposta guanyadora.

EL JURAT:
El jurat estarà format per un membre del Festival Maleducats, un membre de les Cases de la Música i un professional del sector musical.

PREMI:
El premi està valorat en 4.000€ i consisteix en un programa d’acompanyament artístic per part de Cases de la Música (a definir segons les necessitats de la formació) i actuació a la propera edició del Festival Maleducats.

CALENDARI:
· Publicació de bases: el 2 maig de 2022.
· Termini de recepció de propostes per part dels artistes/formacions a través del formulari: fins el 23 maig de 2022.
· Preselecció de les 20 propostes per part del jurat: del 24 al 29 de maig de 2022.
· Publicació dels 20 preseleccionats a votació popular a instagram: 30 de maig de 2022.
· Votacions populars a instagram: del 30 de maig al 13 de juny.
· Publicació dels 10 semifinalistes que concursaran a la Sala Rasa 64 de Terrassa: 19 de juny de 2022.
· Concurs a la Sala Rasa 64 de Terrassa: 14 de juliol de 2022.

BASES DE PARTICIPACIÓ:
· S’acceptaran artistes/formacions emergents de música urbana de Catalunya sense contracte signat amb cap discogràfica major.
· Els components de la banda han de tenir més de 18 anys d’edat.
· Les cançons han de ser originals (composicions pròpies).
· Hauran de tenir com a mínim un repertori propi d’uns 15 minuts aproximadament.

BASES D'INSCRIPCIÓ:
· La participació al “RADAR” comporta la cessió per part dels participants a favor de Festival Maleducats i Casa de la Música dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública del material enviat durant les edicions de RADAR i del material audiovisual enregistrat durant la final del concurs.
· Les dades personals enviades s’utilitzaran exclusivament amb la finalitat de mantenir comunicació entre l'organització i el grup participant.
· L'organització no es fa responsable de cap violació o incompliment de la llei de copyright sobre les cançons enviades o que toqui cada grup.
· L'organització aportarà per a la consecució del concurs: equip tècnic (prèviament pactat amb la formació) i personal de la sala necessari per a la realització del showcase del concurs.
· Entre ambdues parts no hi haurà cap obligació econòmica.
· L'organització comunicarà als grups seleccionat l’hora del showcase en el qual han d’actuar i altres detalls organitzatius amb 15 dies d’antelació aproximadament.
· En el cas que alguna formació participant incompleixi les bases, realitzi paranys en la votació online, o en la votació de la final, tingui un mal comportament o es dissolgui serà expulsada del concurs. La formació expulsada serà substituïda per la següent banda amb més puntuació de la votació online i/o de la final.
· En el cas que alguna formació ocasioni desperfectes en el backline, equip de so, a la sala o a terceres persones la banda correria amb els costos dels desperfectes o de la indemnització.
· A web, premsa i mitjans de l’organització, es poden publicar imatges en què apareguin, individualment o en grup, les persones que participen al concurs.

La inscripció al concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat