El grup Gironí Minibús Integralàctic estrena el seu EP de debut, anomenat ‘Minibús Intergalàctic’

27 de maig 2022 XARXA

Minibús Integalàctic debuten amb el seu primer EP, Minibús Intergalàctic sota el segell de Cases de la Música

El grup gironí estrenen el seu primer ep amb la discográfica CM Records, ja disponible a totes les plataformes digitals.

Un EP format per tres cançons : “Girona Blues”, “No tinc temps” i “Critèria” composats per Aram Figueres, Santi Fonfría, Ícar J. Iranzo, Eduard Lazo i Ivette Roig 

Minibús Intergalàctic son cinc col·legues amb seu a Girona bojos per la música i units per l’atzar que van decidir muntar una banda de rocanrol. Fa ja més d’un any que van iniciar aquest viatge, nascut d’una idea que venia de lluny, sense saber el rumb que prendria, i que es va acabar materialitzat en Minibús intergalàctic. D’aquest primer any de vida i experimentació n’ha sorgit aquest primer EP que presentem avui 27 de Maig a totes les plataformes. 

Minibús és un viatge àcid des del rock alternatiu cap a la vostra ànima. Recuperen les convulsions elèctriques del rock’n’roll i la disbauxa desenfrenada de la pista de ball. La suor dels cossos en ritual i dels esperits en combustió per la benzina del ritme&ànima. Porten al maleter el pòsit que han deixat tots aquells qui ens han precedit i han obert camí, però això tampoc ens distreu dels estímuls del nostre temps.  

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat