POV estrena el seu nou videoclip “Com hem arribat aquí?” amb el suport de Cases de la Música

10 de juny 2022 XARXA

La realització d’aquesta peça audiovisual ha estat possible gràcies a l’ajut de creació de videoclips, emmarcat al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música

POV estrena aquest divendres 10 de juny el videoclip de la seva cançó “Com hem arribat aquí?”. Una peça audiovisual molt especial que, sota la realització audiovisual i direcció de Borja Olalla i Westerlies Studio, ha estat possible gràcies al suport de Cases de la Música. I és que, en aquesta darrera edició del nostre Programa de Suport a la Creació, la banda osonenca va obtenir un ajut a la realització de videoclips.

“Com hem arribat aquí?” és una de les cançons incloses al seu darrer àlbum ‘Hivern’. Una joia que parla de seguir el camí que un mateix, sense pensar en la resta del món, sense pensar en les modes passatgeres o en els falsos referents. Una joia que parla de creure en un mateix i en les accions que prenem per convenciment. El resultat ha estat brutal, i és que el videoclip recull a la perfecció tota aquesta idea que ja ens explica la mateixa cançó.

Qui són POV?

"Trobem a faltar rock en català, modern i actual, similar al que fan altres bandes d'èxit al País Valencià però parit a Catalunya. No és l'estil de moda, no sona a les ràdios, però és el que portem a les venes i és la música que estimem i sentim. No sabríem fer un altre estil pel simple fet de buscar l'èxit. Creiem que és l'hora de què aparegui una NOVA ONADA DE ROCK CATALÀ, creiem que ara és el moment".

Amb aquesta declaració d'intencions va néixer POV a 2017, després que els seus membres portessin més de deu anys col·laborant en diferents formacions de rock, pop, metal i grups de versions.

Va ser un any després, a 2018, quan van enregistrar la seva primera demo no professional anomenada 'Som Foc'. Un primer pas que els va servir per experimentar i créixer, fins a donar vida i llum al seu primer disc autoeditat, 'Hivern'. Un treball discogràfic que van compondre durant 2020 i van gravar entre febrer i març de 2021 a Red Factory Studios de Sant Fruitós de Bages amb la col·laboració de Gerard Cabot (Juriol o Lipzia) a la producció.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat