El Kiwi presenta el seu primer single d’avançament, “Contra viento y marea”

1 de juliol 2022 XARXA

La cançó és una confessió sincera sobre quin és el propòsit de l’artista a partir d’aquest moment: agafar les regnes de la seva vida

Aquest tema formarà part del seu nou EP 'Luchando por mi’, que veurà la llum durant les properes setmanes, sota el segell de Cases de la Música

“No és que hagi deixat de ser El Kiwi, al contrari, és més Kiwi que mai”. Amb aquesta declaració d’intencions es presenta David Velázquez Artero, que és qui s’amaga darrere del projecte musical d’El Kiwi. I tot just ara està d’enhorabona, perquè acaba d’anunciar la imminent arribada del seu pròxim treball discogràfic, que s’anomenarà ‘Luchando por mi’.

En aquest sentit, l’artista i compositor ens acaba de presentar el seu primer single d’avançament, “Contra viento y marea”. Una cançó molt especial, que serveix com a confessió clara sobre quin és el seu propòsit en la vida: agafar les regnes de la seva vida. Una cançó que comença amb una introducció de guitarra evocadora quasi infinita i aires de música garaje, per girar sobtadament cap a la ràbia i la contundència.

Qui és El Kiwi?

Des de L'Hospitalet de Llobregat, però amb l'ànima i el cor al Pirineu de Bagà. El Kiwi ha sabut com barrejar a la perfecció en la seva música aquesta urbanitat de la ciutat on va néixer i créixer, i la natura i la tranquil·litat del lloc on viu des de fa ja set anys.

Durant una dècada ha format part de diverses bandes i formacions musicals. Un fet que també ha marcat i determinat la seva carrera actual i el seu projecte, amb el qual es comença a mostrar cada vegada més, la seva faceta més íntima i personal. Així és com ara, comença a trencar la barrera entre l'artista anomenat El Kiwi, i la persona que es troba darrere d'ell, que és David Velázquez Artero.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat