Selva Nua presenta el seu primer single d’avançament, “Fums d’Algú”

5 de juliol 2022 XARXA

La banda va resultar guanyadora del concurs 'Una Estrella A Casa', organitzat per Estrella Damm amb la col·laboració de Cases de la Música

Aquesta cançó és la primera píndola del que serà l'àlbum de debut de la formació musical, que veurà la llum el setembre de 2022

Selva Nua acaba de publicar el seu primer senzill, anomenat “Fums d’algú”. Una cançó molt especial que ha estat editada per Bankrobber i que va arribar el passat 28 de juny. Sota la producció i arranjaments de Josep Maria Serra, i la mescla i el màstering de d'Aleix Iglesias, aquest tema és una primera pinzellada atmosfèrica, que ens transporta des del primer minut al món oníric de la banda.

La cançó, que ha comptat amb la col·laboració de Josep Maria Serra als teclats i Irene Garcés a la guitarra, ha arribat acompanyada d’un increïble videoclip. I és que la peça audiovisual ha estat obra de l’artista Helena Estrela. A més a més, serveix com a primera píndola del que serà el nou treball discogràfic de la formació musical, que veurà la llum a la tardor de 2022.

Selva Nua van resultar guanyadors del concurs ‘Una Estrella A Casa’, organitzat per Estrella Damm en col·laboració amb les Cases de la Música. Una iniciativa que es va impulsar durant el confinament i que tenia com a objectiu descobrir nous talents musicals. Un repte que va reunir més de 700 participants a les xarxes socials (concretament a Instagram) i entre els quals, va destacar aquesta increïble i particular banda. Com a premi, van aconseguir enregistrar aquest proper i imminent disc, a més d’una beca de producció de directes a Cases de la Música i un concert a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.

Qui són Selva Nua?

La geografia té un pes important per explicar qui són Selva Nua. Joana Jové, Adrià Garcia i Gerard Català provenen de diferents pobles de la rodalia de Lleida, però viuen repartits estratègicament entre Barcelona, Tarragona i Girona. Aquesta distància no va ser un problema, sinó un al·licient, per tal que durant aquell ja llunyà confinament gravessin la cançó amb la qual van guanyar el concurs. Aquests dos anys l'han dedicat a cuinar a foc lent el que serà el seu primer àlbum que ha atret l'atenció de la discogràfica Bankrobber.

Sonoritat pop amb influències soul i picades d'ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces... Amb referents que van d'Alice Phoebe Lou a Men I Trust, passant per Faye Webster o Yellow Days. Una veritable glopada d'aire fresc per la nostra escena musical.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat