El Kiwi estrena el seu nou avançament “Alpargatas”, sota el segell de Cases de la Música

8 de juliol 2022 XARXA

La cançó és un himne en defensa del positivisme sense miraments i una invitació a seguir caminant, malgrat tot

Aquest tema formarà part del seu nou EP 'Luchando por mi’, que veurà la llum durant les properes setmanes, sota el segell de Cases de la Música

“No és que hagi deixat de ser El Kiwi, al contrari, és més Kiwi que mai”. Tota una declaració i la millor manera de presentar-se i avançar tot el que s'acosta. Així es va definir el mateix David Velázquez Artero quan fa una setmana va presentar el seu primer single d’avançament, “Contra Viento y Marea”. La primera píndola del seu anhelat i futur àlbum, ‘Luchando por mí’.

Han passat sols set dies des d'aquell moment, i ja podem assegurar que la segona cançó de l'artista ja es troba disponible a totes les plataformes digitals. I és que amb "Alpargatas" acaba de descobrir-nos un nou món replet de possibilitats. Ell mateix ens ho explica: "És un viatge als ritmes llatins i un cant al positivisme sense miraments. Caminar, caminar i caminar sense la necessitat de saber quina és la meta". Tema doblement especial, ja que El Kiwi ha comptat amb la col·laboració de King Siva (alter ego de Quim Simó) a les melodies dolces del saxo.

Qui és El Kiwi?

De L'Hospitalet de Llobregat, però amb l'ànima i el cor al Pirineu de Bagà. El Kiwi ha sabut com barrejar a la perfecció en la seva música aquesta urbanitat de la ciutat on va néixer i créixer, i la natura i la tranquil·litat del lloc on viu des de fa ja set anys.

Durant una dècada ha format part de diverses bandes i formacions musicals. Un fet que també ha marcat i determinat la seva carrera actual i el seu projecte, amb el qual es comença a mostrar cada vegada més, la seva faceta més íntima i personal. Així és com ara, comença a trencar la barrera entre l'artista anomenat El Kiwi, i la persona que es troba darrere d'ell, que és David Velázquez Artero.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat