SDP509 fa un pas al capdavant i estrena el seu EP de debut, 'Cubata amb pinya'

15 de juliol 2022 XARXA

Després de sorprendre va una setmana amb el remix de “Nits de got i gel”, la banda d’Artés estrena el seu primer treball discogràfic

Aquest EP ha estat possible gràcies al nostre Programa de Suport amb el qual la banda va estar becada i ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música

Han passat sols set dies des de que SDP509 mostressin la seva primera píndola, el remix de la seva aclamada cançó “Nits de got i gel”. Un tema que ens va posar la mel als llavis, però no passa res, perquè tot just ara ens acaben de sorprendre de nou. En aquesta ocasió, ho fan per presentar el seu EP de debut, que porta per títol ‘Cubata amb pinya’. Un treball discogràfic que recull a la perfecció la personalitat, dinàmica i realitat de la banda. La dosi ideal d’energia i positivisme, per un estiu que es planteja increïble.

En aquest aspecte, ha estat imprescindible l’ajuda i recolzament de Cases de la Música. I és que la banda d’Artés va obtenir la beca d’enregistrament en estudi del seu Programa de Suport a la Creació. Un fet que li’ls ha permès treballar mà a mà amb Oriol "Puxi" Puig de l’STRKLAB de Manresa a la producció. A banda d’això, ‘Cubata amb pinya’ ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música.

Qui són SDP509?

SDP509 és el nom d'una colla d'amics d'Artés (Bages). Amics que van aprofitar els moments del confinament per començar a experimentar amb la música. Va ser, precisament, durant aquest període quan van publicar la seva primera cançó "Res millor", en la qual cantaven els 11 membres de la formació.

L'acollida de "Res millor" va ser tan positiva, que els va impulsar a continuar component fins a arribar a aquest moment. Després d'obtenir l'ajut d'enregistrament en estudi del Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, els d'Artés han gravat el seu primer treball discogràfic, ‘Cubata amb pinya’. Un EP de debut que descobrirem de mica en mica. Concretament, en dues tandes. La primera d’elles arribarà en els pròxims dies amb el descobriment de les tres primeres cançons; mentre que la segona, veurà la llum durant la propera temporada.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat