El Kiwi ens regala el seu nou i últim single d’avançament, “Solo iba a valer la pena”

22 de juliol 2022 XARXA

Aquesta cançó es suma al reguitzell de composicions que ens ha regalat fins ara: des de “Contra Viento y Marea” fins a “El testamento”, passant per “Alpargatas”

Aquests quatre singles formaran part del nou i imminent EP de l’artista 'Luchando por mi’, que veurà la llum en uns dies sota el segell de Cases de la Música

Fa algunes setmanes que El Kiwi ens va començar a desvetllar les primeres cançons del seu imminent EP, 'Luchando por mi'. De fet, va signar la seva anhelada tornada amb "Contra viento y marea", "Alpargatas" i "El testamento". Tres singles als quals es suma un nou aquest divendres 22 de juliol. Quart i últim abans del gran llançament. Quina millor forma que continuar inaugurant aquesta nova etapa que amb "Solo iba a valer la pena"? Nova etapa en la qual continua sent més ell que mai. I és que malgrat els canvis i l’evolució, l’essència sempre serà la mateixa.

“Solo iba a valer la pena” és una cançó d'amor, però no pas concebuda com un artefacte amarat de sentimentalisme. És una peça on el romanticisme gairebé es solidifica i configura un món on la passió és necessària per a emprendre qualsevol aventura. Un missatge que adquireix una nova dimensió gràcies a la instrumentació. I és que Quico Rodríguez de Mogambo Live fa màgia amb la trompeta, casant així a la perfecció amb la guitarra i la veu d’El Kiwi.

Qui és El Kiwi?

De L'Hospitalet de Llobregat, però amb l'ànima i el cor al Pirineu de Bagà. El Kiwi ha sabut com barrejar a la perfecció en la seva música aquesta urbanitat de la ciutat on va néixer i créixer, i la natura i la tranquil·litat del lloc on viu des de fa ja set anys.

Durant una dècada ha format part de diverses bandes i formacions musicals. Un fet que també ha marcat i determinat la seva carrera actual i el seu projecte, amb el qual es comença a mostrar cada vegada més, la seva faceta més íntima i personal. Així és com ara, comença a trencar la barrera entre l'artista anomenat El Kiwi, i la persona que es troba darrere d'ell, que és David Velázquez Artero.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat