El Kiwi estrena el seu nou treball discogràfic 'Luchando por mi’, que veu la llum sota el segell de Cases de la Música

29 de juliol 2022 XARXA

Un EP que arriba tot just després d’haver gaudit dels seus primers senzills “Contra viento y marea", "Alpargatas", "El testamento" i “Solo iba a valer la pena”

‘Luchando por mi’ és el nou EP de l’artista, després de debutar a 2019 amb el seu primer àlbum ‘Rumbalavida’

Després d'estrenar els seus primers quatre senzills "Contra viento y marea", "Alpargatas", "El testamento" i "Solo iba a valer la pena", El Kiwi fa un pas al davant i estrena el seu nou EP 'Luchando por ti'. Un treball discogràfic molt especial, que ha estat producte d'un procés creatiu llarg però increïble. I és que les cinc cançons que el conformen, han estat enregistrades als Radi Studios de Quim Simó. A guitarra i veu, sense talls ni artificis propis dels estudis de gravació, El Kiwi confegeix un món proper i personal ple d'experiències viscudes. La quotidianitat és l'eix vertebrador de les cinc peces i malgrat l'aparent senzillesa de la instrumentació, es mostren les múltiples perspectives rítmiques i harmòniques que el músic cultiva.

Cinc cançons eclèctiques que, disposades al damunt d'una paleta de colors, se serveixen de la guitarra i la veu igual que el pintor que pren el pinzell i extreu tot el que duu a dintre, en forma de llenç extraordinari. Des dels abismes de l'aflicció fins a la joia més sincera, El Kiwi et condueix pel seu univers sonor i et convida a cercar la puresa i tot allò que dona sentit a la condició humana.

Qui és El Kiwi?

De L'Hospitalet de Llobregat, però amb l'ànima i el cor al Pirineu de Bagà. El Kiwi ha sabut com barrejar a la perfecció en la seva música aquesta urbanitat de la ciutat on va néixer i créixer, i la natura i la tranquil·litat del lloc on viu des de fa ja set anys.

Durant una dècada ha format part de diverses bandes i formacions musicals. Un fet que també ha marcat i determinat la seva carrera actual i el seu projecte, amb el qual es comença a mostrar cada vegada més, la seva faceta més íntima i personal. Així és com ara, comença a trencar la barrera entre l'artista anomenat El Kiwi, i la persona que es troba darrere d'ell, que és David Velázquez Artero.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat