The Paperback torna amb el seu nou single d’avançament, “By the ocean”

26 d'agost de 2022 XARXA

Aquesta nova cançó, que veu la llum sota el segell de Cases de la Música, va néixer en 2017 durant un viatge del jove artista per la costa est dels Estats Units

Nil Ballarà ha col·laborat amb Gerard Enrique i Laura Juanco com a músics; a banda de comptar amb Llorenç Oliveres i Paula Serra en la creació del videoclip

The Paperback és un projecte que explica la vida del seu creador Nil Ballarà. Un jove artista que ha trobat en la música la millor manera per contar les històries que li han passat en la seva vida, en els seus viatges i en la seva casa.

Tot just després de debutar amb el seu primer senzill "No one else", l'artista torna amb el seu segon single, que també va sorgir a l'estranger. "By the ocean" va ser composta l'estiu 2017 a la costa est dels Estats Units, quan el Nil estava allà de viatge. La cançó és un homenatge a David un exveterà que es va trobar el compositor quan passava per Massachusetts. El David el va ajudar de forma desinteressada, quan estava perdut i en una situació complicada i va dir que l'única cosa que volia a canvi era una cançó.

Aquesta trobada inesperada, amb el fet que, abans de marxar, David li va donar una targeta que parlava de fer actes de bondat sense esperar res a canvi, van servir a Nil per començar a compondre, alhora que va seguir el seu intens viatge.

Segona cançó presentada i segona vegada en la qual, The Paperback ha col·laborat amb Gerard Enrique a les bateries, les guitarres elèctriques i el baix. A banda de tot això, també s'ha incorporat Laura Juanco al cel·lo. Per no parlar del videoclip, que ha comptat amb Llorenç Oliveres i Paula Serra a la direcció; i amb Janot Soler com a protagonista d'aquest, interpretant el paper de David.

Qui és The Paperback?

The Paperback neix a partir de les inquietuds musicals del seu cantant i compositor, Nil Ballarà Junyent. Unes inquietuds que, sumades a un moment de crisi existencial i creativa, el van portar de viatge. Un voluntariat a Xipre i una tornada marcada per una inspiració renovada per la música i per l'impuls de continuar escrivint cançons.

Es va estrenar amb "No one else", però aquest no serà l'únic tema amb el qual promet sorprendre, I és que el jove artista encara traurà noves composicions, carregades d'emotivitat i sinceritat. Però també de col·laboracions.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat