Quarta edició del “Rəbec” la Fira de Luthiers de la Cellera de Ter

2 d'octubre de 2022 Rabec La Cellera de Ter

El diumenge dia 2 d’octubre de 2022, durant tot el dia, tindrà lloc la 4a edició del Rabec – Trobada i Fira de Luthiers de la Cellera de Ter.

Les activitats, organitzades per l’Ajuntament de la Cellera de Ter amb la col·laboració de diverses entitats i col·lectius del municipi, tindran lloc al voltant de la plaça de l’església, la capella de les germanes Carmelites, els locals i teatre del Centre Cultural Parroquial i l’escola de música.

Està previst que prenguin part en aquesta edició uns quinze luthiers clàssics i moderns d’arreu del país que aportaran violins, violes, guitarres clàssiques i elèctriques, contrabaixos, arpes, salteris, violes de roda, bateries, instruments de percussió i vent, etc., convertint el Rabec en una de les fires de luthiers més importants del país i en un dels millors llocs on acudir en cerca d’instruments de primeríssima qualitat. Igualment, el mateix diumenge del Rabec, se celebrarà, per primera vegada, una fira de discos de vinil.

Enguany, la fira augmentarà la seva durada i oferta, amb una taula rodona, el dia abans al vespre, en la que prendran part diversos músics vinculats al boom del rock català de principis dels anys 1990 i la presentació d’una pàgina web amb informació de més de setanta grups musicals sorgits a la Cellera de Ter durant els últims 120 anys. Dins la fira, s’han organitzat diferents actes paral·lels com xerrades, tallers, concerts i un dinar popular

PROGRAMA:

Dissabte 1 al Teatre del Centre Cultural Parroquial - La Cellera


20:00
Taula rodona: El Rock en Català a principi dels anys 90
Taula: Xevi Castillón, Pau Marquès, Titi Saurina, Lluís Costa
Modera: Jordi Planagumà

Diumenge 2 a la Plaça de l'Esglèsia- La Cellera


10:00 - Obertura Espai Luthiers Parades de Vinils Tast d'instruments Som Música
10:30 - Xerrada: La Construcció del contrabaix a càrrec de Jordi Ruscada
11:00 - Xerrada i demostració de pedals de guitarra DIY a càrrec de Don Poniz FX
11:00 - Taller concert de música per nadons : Ric ric... qui sona?
11:30- Taller participatiu de boomwhackers amb Santi Carcasona
11:45 - Concert Orquestra Jove de la Selva
14:30- Dinar popular glosat dinamitzat per Guillem Ballaz, Meg i Marta Rius
16:00- Concert amb Carles Belda


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat