Perarni_Drums estrena el seu segon senzill “Et busco”, en col·laboració amb Lepiu de Flying Frogs

30 de setembre de 2022 XARXA

Una cançó molt especial que arriba sols uns mesos després d’haver debutat amb el seu primer tema, “El Mirall”

Aquest nou tema de l’artista i músic ha vist la llum, novament, sota el segell de Cases de la Música

Va ser al començament de la primavera quan Perarni_Drums encetava el seu projecte musical en solitari, que camina en paral·lel a la seva feina com a bateria de Fornax. En aquell moment, ens va sorprendre amb el seu primer senzill “El Mirall”. Ara, després d’un estiu d’escàndol, l’artista bagenc retorna per presentar-nos la seva nova cançó, que porta per títol “Et busco”. Per descomptat, en aquesta nova etapa en la qual està disposat a envoltar-se dels millors, no ha estat sol. I és que, en aquesta ocasió, ha comptat amb la col·laboració vocal de Lepiu Josep Serra, baixista i cantant de la formació Flying Frogs.

A més a més, aquest segon avançament arriba acompanyat d’una petita gran joia audiovisual dirigida per l’Albert Palomar de la productora Aviram Films. Tant el tema com el videoclip es troben disponibles a totes les plataformes digitals des d’aquest divendres 30 de setembre.

Qui és Perarni_Drums?

Perarni_Drums compta amb una àmplia experiència en el món de la música. I és que és un dels membres de la formació musical de punk manresana, Fornax. A més a més, forma part activa del projecte de David Uclé, desenvolupant la seva carrera com a bateria.

Ara s’ha decidit a impulsar el seu projecte musical més íntim i personal, mentre continua la seva labor a les bandes de les quals forma part. Un nou inici, el principi de moltes més novetats que ens té preparades..

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat