Kresko torna amb el seu nou treball discogràfic, ‘Blow Up Your Stereo’

30 de setembre de 2022 XARXA

Després d’uns fructífers 2020 i 2021, on no va deixar de publicar senzills, Kresko torna aquest any amb nova música

L’artista i compositor ens acaba de sorprendre amb el seu nou treball, que ha vist la llum aquest divendres 30 de setembre sota el segell de Cases de la Música

Kresko està de tornada aquest 2022. Està de tornada amb nova música, concretament amb el seu nou treball discogràfic, ‘Blow Up Your Stereo’'. Mesos i mesos de feina, que han donat com a resultat cinc cançons increïbles, que ens han atrapat amb els seus sons i personalitat eclèctica.

I és que Kresko, fidel a la seva essència que ja va començar a mostrar al seu treball debut ('Turn On The Mass') i els seus darrers temes, signa la seva tornada, a ritme d'electrònica i música dels 80 i 90. Tot allò, seguint les petjades que ja ha anat marcant els darrers mesos. Jean Michel Jarre, Kraftwerk, Orbital, Plaid, Mike Oldfield, Genesis i inclòs Avicii són algunes de les seves influències més marcades. Influències a les quals ens pot recordar les seves cançons.

Qui és Kresko?

D'ànima inquieta i creativa, Kresko no ha deixat de compondre. I és que per ell, la música és una forma de vida. "Sempre ha estat una part molt important per mi, sempre he tingut la necessitat de crear; i ara em sento en l'obligació de publicar-la", ens explica. "Soc feliç creant música, però crec que ho seria més, si aquest arriba a la gent", afegeix.

Respecte a les seves composicions, Kresko assegura que cada cançó pertany a una idea pròpia i diferent. "A vegades, t'arriba una melodia al cap i la trasllades al DAW, o simplement començo amb uns timbals, i llavors intuïtivament et deixes anar i va sortint la idea". I afegeix: "el procés creatiu és el que més gaudeixo i en la qual, més còmode em sento".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat