Asori presenta el seu nou EP "S01E02", que veu la llum sota Casa de la Música Records

25 de novembre de 2022 LLEIDA

Asori continua la seva evolució musical i personal. de la mà de S01E02

Un EP produït per ell. mateix, l'Enric Ayguade´, i gravat, mesclat i masteritzat a Bossa Records (Lleida) per Jordi Bossa que continua on es va quedar, "Estavellar-se. i. tornar. a la carretera, el seu primer disc, editat al febrer del 2022

Sumem un nou llançament a Casa de la Música Records, en aquest últim divendres de novembre. I és que l'artista Lleidatà Asori, publica el seu nou treball. Veritat, Arquitectura nocturna i Stand By. Tres cançons que parlen de la inquietud i la voluntat de viure als núvols, del misteri de la nit a la perifèria barcelonina i de l'estrès de la vida moderna, respectivament. Tot un crit a la introspecció i superació.

Qui és Asori?

Asori és el projecte personal, transversal i terapèutic de l’Enric Ayguadé. Cançons i textures sonores que expliquen vivències i emocions Després d’haver format Kids From The 90s, amb qui va editar l’EP This Is Where We (2017) i el projecte de confinament Palmira, Asori significa el debut en solitari de l’Enric. Composició, escriptura en català i autoproducció que es materialitzaran al disc de debut Estavellar-se i tornar a la carretera. El disc està coproduït per Tomás Aristimuño i gravat a Mutuo Estudio.

Asori ha rebut les beques d’enregistrament a estudi i KM.0 del Programa de Suport a la Creació 2021 de Cases de la Música. .



Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat