Susi Abanades presenta "Fuentes de Ortiz"

24 novembre 2022 XARXA

La jove artista madrilenya resident a Barcelona estrena amb CM Records un tercer senzill: “Fuentes de Ortiz”

Susana ens comenta sobre l'últim senzill “Fuentes de Ortiz” és una cançó escrita per Ed Maverick publicada l'any 2018 i que m'ha acompanyat durant els últims 3 anys molt de prop.
No era molt conscient de com estava al meu costat fins que el meu amic Oliver em va proposar fer la banda sonora del curtmetratge que estava rodant, i aquí vaig veure molt clar que havia de ser aquesta cançó. .
El motiu pel qual l'he volgut versionar és perquè m'he vist reflectida en ella de formes molt diferents. Sent senzilla i directa, connecta amb mi d'una forma molt especial, i tenia moltes ganes de poder aportar la meva visió de la cançó.

Qui és Susi Abanades?

Susi Abanades és un jove talent madrileny que va decidir mudar-se a Barcelona fa 3 anys.
Tot i que només fa dos anys que va decidir estudiar música ja ha començat a llençar les seves primeres composicions i temes.
El projecte neix a la seva habitació amb la seva guitarra i les seves primeres lletres. Tanmateix, no va ser fins fa un any, quan després de conèixer a Joan Isern, el seu productor musical, la proposta va començar a agafar més forma.
Inspirada en sons experimentals com els de "El Petit de Cal Eril", "La Bien Querida" o "Amaia" la seva música és una aposta personal i màgica.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat