GINEBRAS, VEINTIUNO, KARAVANA I LOS PUNSETES SÓN ALGUNS DELS PRIMERS ARTISTES CONFIRMATS PEL LET’S 2023

03 de març de 2023 LET'S FESTIVALL'HOSPITALET

La 18a edició de Let’s tindrà lloc durant el mes de març a les quatre sales de concerts de L’Hospitalet: Sala Salamandra, El Pumarejo, The Garage i L’Oncle Jack.

El Let’s avança una primera quinzena d’artistes que actuaran a la pròxima edició del festival, entre els quals destaquen artistes consolidats com Ginebras, Veintiuno o Los Punsetes, però que també compta amb molt talent emergent.

Les entrades estan disponibles a través de la plataforma DICE.

Com cada any, el Let’s omple durant el mes de març L’Hospitalet de la millor música indie i en la seva 18ª edició segueix apostant pel format que va consolidar l’any passat amb una programació que engloba totes sales de música en viu de la ciutat. Entre els primers artistes confirmats per la pròxima edició destaquen alguns dels millors grups indie de l’estat com Ginebras, Veintiuno i Los Punsetes, però també grups emergents amb gran projecció com Hologramma o Xenia.

Com sempre, la Salamandra serà la sala encarregada d’acollir les propostes que encapçalen el cartell del festival. És el cas de Ginebras, que estan en un moment molt dolç de la seva carrera i que recentment han estat de gira per Mèxic i han publicat diversos singles del que serà el seu pròxim disc. El grup madrileny de cançons pop indie portarà el seu divertit i enèrgic directe al Let’s on compartiran nit amb el grup terrassenc d’indie punk Anabel Lee, que els últims mesos també han publicat singles del que serà el seu segon disc. El mític grup Los Punsetes portarà el seu icònic directe amb cançons iròniques i provocadores al festival i ho faran acompanyats del pop nineties de Grushenka, que tornen després de cinc anys de silenci discogràfic. També passaran per la Salamandra els toledans Veintiuno, recentment guardonats amb el Premi Odeón com a “Artista Revelación Rock”, i “les guitarres brutes i lletres cursis” dels sevillans Karavana.

Els primers artistes anunciats que actuaran a El Pumarejo són el trio valencià de doom pop i post punk Margarita Quebrada en un doble concert amb l’artista castellonenca de synth pop fosc Xènia. A The Garage -l’antic Espai Zowie-, hi tindrà lloc el doble concert de Lisasinson amb el seu punk furiós i el “rock potingue” d’Ypnosi. I també el concert de Mori, nou ambaixador del bedroom pop estatal, i els barcelonins Hologramma, un dels nous valors del pop alternatiu nacional.

Per últim, l’Oncle Jack acollirà el concert de l’electrònica artista alacantina Mira Paula.

El Let’s s’ha guanyat, al llarg de més de 17 anys, ser considerat com un dels festivals de referència de la música independent estatal a Catalunya mantenint la premissa de programar bandes consolidades i de llarga trajectòria amb propostes emergents..

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat