Falcon & Firkin ens presenten el seu nou i anhelat senzill, "Un llarg camí"

9 de desembre 2022 XARXA

Amb aquesta cançó tan positiva i encoratjadora, la banda manresana s’acomiada d’un 2022 replet de composicions i nova música

Una vegada més, Falcon & Firkin han confiat en Casa de la Música Records per publicar una cançó que ens ha enganxat des del primer moment

Si algú s'ha guanyat a pols arribar fins on han arribat, ells són Falcon & Firkin. Imparables i incansables, les seves ments no deixen de crear i compondre cançons que es converteixen en veritables himnes quotidians. Ara, es disposen a acomiadar el seu 2022 amb el seu darrer senzill, que porta per títol "Un llarg camí". Un tema molt especial que fa referència a continuar endavant i continuar, sense mirar enrere. La millor prova de què el camí que ens ha portat fins al dia d'avui és el que havíem de recórrer. "És com una necessitat de deixar enrere moltes coses i anar-ne a buscar d'altres, potser més bones o no, però ben segur diferents", explica la mateixa banda manresana.

Qui són Falcon & Firkin?

Aquest grup d’indie rock manresà va començar la seva marxa a 2007. Precisament, des dels seus inicis van destacar pel seu estil tan personal i únic, que barreja les millors influències britàniques i americanes. Estil que traslladen a les seves pròpies lletres, que s’endinsen en els relats més quotidians, tan dels propis membres del grup, com de la gent que els envolta.

Amb cançons com “27 d’Abril de 2012 (Tribut a Pep Guardiola)”, nascuda arran l'adeu de Pep Guardiola com a entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona; i “Cridem la llibertat”, tema que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama”, el grup va començar a créixer. Va començar a fer-se nom dintre del panorama musical del país.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat