David Uclé acomiada aquest any 2022 amb la seva nova cançó, "Ets increïble"

9 de desembre de 2022 XARXA

La banda de Santpedor liderada pel mateix Uclé estrena el primer avançament del qual serà el seu nou i imminent treball discogràfic, 'Kamikaze'

"Ets increïble", igual que aquest àlbum que veurà la llum abans de finalitzar l'any, ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música

No hi ha final d'any sense novetats en l'univers de David Uclé, la banda de pop en català amb D.O. Pla de Bages, sempre fidel al seu distintiu estil musical i la seva energia contagiosa electritzant. I és que des d'aquest divendres 9 de desembre, ja podem trobar a totes les plataformes digitals, el seu nou senzill "Ets increïble". Una cançó única i especial, que s'alça com a primer tast del qual serà el seu nou treball discogràfic, 'Kamikaze'. Un nou disc molt anhelat que recollirà a la perfecció aquesta essència tan característica: una sonoritat madurada, capaç de fer vibrar a qualsevol que els escolta per primera vegada. Bona posada en escena i contingut audiovisual de referència que mai deixen indiferent. I és que el seu lema i segell remarquen la llibertat d'expressió i reivindica la importància d'estimar-se un mateix.

Qui és David Uclé?

David Uclé és un artista multidisciplinari i autodidacta de Santpedor. El seu primer contacte amb el món de la composició musical va iniciar-se amb tan sols 14 anys, amb una guitarra que corria per casa que va aprendre a tocar d'oïda. Posteriorment, es va començar a endinsar en l'àmbit la producció musical electrònica, on va poder col·laborar amb diversos artistes del món de la música electrònica del panorama europeu. Tot fins que, de cop, es va decidir a dur a terme el seu projecte en solitari, enregistrant el seu primer treball discogràfic 'Univers' a 2018, als estudis La Vall de Santa Eulalia de la Ronçana, on l'equip del productor musical Marc Martin es posa a treballar per treure a la llum anys de feina. L'inici d'una nova era artística i vital per ell, que l'ha portat al punt en el qual es troba actualment.

Què és Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat