El Kiwi acomiada l’any amb la publicació del seu nou senzill, “Masella”

22 de desembre de 2022 XARXA

Després de regalar-nos un estiu replet de música amb el llançament del seu treball discogràfic ‘Luchando por mi’, l’artista i compositor torna a l’atac

Aquesta nova cançó ha estat possible gràcies a la col·laboració d’El Kiwi amb l’estació de la Cerdanya, i ha vist la llum gràcies al segell de Cases de la Música

El Kiwi, àlies musical de David Velázquez Artero, ha estat l'encarregat de posar música a l'espai de vídeo de l'estació d'esquí de Masella, "Masella TV". Amb el tema "Masella", una rumba cantada en català i escrita pel mateix Velázquez, el cantautor anima l'audiència a viure de prop el món de la neu, pujant al Pirineu a descobrir l'esquí i el snowboard.

No és la primera col·laboració entre El Kiwi i l'estació de la Cerdanya, on també treballa actualment de professor d'esquí i snowboard, feina que compagina amb la seva carrera musical. L'any 2017 va cedir i cantar el seu tema "Déjate llevar" per a un vídeo promocional de l'estació.

Qui és El Kiwi?

De L'Hospitalet de Llobregat, però amb l'ànima i el cor al Pirineu de Bagà. El Kiwi ha sabut com barrejar a la perfecció en la seva música aquesta urbanitat de la ciutat on va néixer i créixer, i la natura i la tranquil·litat del lloc on viu des de fa ja set anys.

Durant una dècada ha format part de diverses bandes i formacions musicals. Un fet que també ha marcat i determinat la seva carrera actual i el seu projecte, amb el qual es comença a mostrar cada vegada més, la seva faceta més íntima i personal. Així és com ara, comença a trencar la barrera entre l'artista anomenat El Kiwi, i la persona que es troba darrere d'ell, que és David Velázquez Artero.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat