David Uclé publica el seu nou treball discogràfic ‘Kamikaze’, sota el segell de Cases de la Música

23 de desembre de 2022 XARXA

Després de sorprendre amb el seu senzill "Ets increïble", la banda liderada per Uclé acomiada 2022 amb nou àlbum de llarga durada

Novament, han confiat de nou en el segell de Cases de la Música per publicar les seves noves cançons

Si fa algunes setmanes ens va sorprendre amb l’arribada del seu nou senzill “Ets increïble”, ara arriba el moment de l’anhelat segon treball discogràfic de la banda liderada per David Uclé. Una formació musical de pop en català amb D.O. Pla de Bages, sempre fidel al seu distintiu estil musical i la seva energia contagiosa electritzant. I és que des d'aquest divendres 23 de desembre, ja podem trobar 'Kamikaze' a totes les plataformes digitals. Un nou disc que recull aquesta essència tan característica: una sonoritat madurada, capaç de fer vibrar a qualsevol que els escolta per primera vegada. Bona posada en escena i contingut audiovisual de referència que mai deixen indiferent a ningú. I és que el seu lema i segell remarquen la llibertat d'expressió i reivindica la importància d'estimar-se un mateix. Artista dels peus al cap, provocador i sincer amb ell mateix (i amb tothom que tingui el plaer d’escoltar-lo).

Qui és David Uclé?

David Uclé és un artista multidisciplinari i autodidacta de Santpedor. El seu primer contacte amb el món de la composició musical va iniciar-se amb tan sols 14 anys, amb una guitarra que corria per casa que va aprendre a tocar d'oïda. Posteriorment, es va començar a endinsar en l'àmbit la producció musical electrònica, on va poder col·laborar amb diversos artistes del món de la música electrònica del panorama europeu. Tot fins que, de cop, es va decidir a dur a terme el seu projecte en solitari, enregistrant el seu primer treball discogràfic 'Univers' a 2018, als estudis La Vall de Santa Eulalia de la Ronçana, on l'equip del productor musical Marc Martin es posa a treballar per treure a la llum anys de feina. L'inici d'una nova era artística i vital per ell, que l'ha portat al punt en el qual es troba actualment.

Què és Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat