FINAL HOSPISONA 2023 ::: CARAMELO + LA MAGA + PERFECTO DESORDEN + YPNOSI

l'Hospitalet Sala SalamandraPortes 17h30 - Concert 18h


CARAMELO + LA MAGA + PERFECTO DESORDEN + YPNOSI

FINAL HOSPISONA 2023

Preu: 5€ (amb consumició mínima)
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes 17:30h - Concert 18h

CARAMELO
Després d'haver participat en diferents projectes musicals, els músics, a principi de 2020, tornen a la càrrega com a Caramelo.
Aquest nou projecte el pop és el gènere per excel·lència encara que també apareixen gèneres com el Funk i el R&B. La primera cançó va ser “Para dudar”.
En aquest moment la banda compta amb 6 singles independents i un EP (anomenat “<3”) que es va estrenar fa poc menys d'una setmana.

LA MAGA
«La Maga» comença sent el projecte personal de Magali Ugolini (rapera i ballarina argentina) que busca a través de la música deixar un missatge amb perspectiva feminista, narrant les seves vivències, pensessis i visió, amb intencions d'aportar a la comunitat i evolucionar mitjançant la fusió de les diferents persones i disciplines artístiques que integren el projecte. Cerca fusionar el rap amb ball, músics, visuals i més, arriben a ser un espectacle únic i original.

YPNOSI
Ypnosi és una nova agrupació musical poc convencional formada per 4 joves. La banda destaca per les performances plenes d’energia en les que el públic és part d’aquesta.
S’anula el gènere, els cànons estètics i únicament es promou el bon rotllo, la llarga vida a la música en directe i l’amor per aquesta i per l’art de la performance. Tots hem begut i ens sentim el llegat de bandes com The Doors, Red Hot, Led Zeppelin, The Beatles, Spinetta, Pink Floyd…

PERFECTO DESORDEN
És una banda de rock-pop de L'Hospitalet de Llobregat. Inspirats per grups com Extremoduro o SkaP tenen com a objectiu fer saltar i cridar a tota una generació.
Les seves lletres són un crit a l'esperança que s'uneix a una combinació instrumental de guitarra, baix, piano, bateria i saxo. Tot això treballat amb l'afecte, el respecte i la força d'un equip de músics amb una gran formació musical.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat