Falcon & Firkin estrenen aquest nou any amb el llançament del seu senzill “Un nou demà”

13 de gener de 2023 XARXA

Després d’un 2022 replet de música, la banda manresana dona la benvinguda a 2023 amb una nova cançó repleta d’esperança

Una vegada més, Falcon & Firkin han confiat en Casa de la Música Records per publicar una cançó que ens ha enganxat des del primer moment

Després d'un any 2022 replet de música, la banda manresana Falcon & Firkin dona la benvinguda a 2023 amb una nova cançó, que està repleta d'esperança. "Un nou demà" arriba aquest divendres 13 de gener a totes les plataformes digitals com a un veritable i potent himne, que ens dona la força necessària per enfrontar un nou demà. Un nou demà que ens permetrà aixecar-nos i millorar el que vam fer el dia anterior. Un nou demà en el qual tindrem l'oportunitat de complir els nostres somnis o, almenys, acostar-nos-hi.

D'aquesta manera, el grup d'indie rock ens recorda que hem d'agrair tot el que tenim en aquesta vida: des que els ocells ens cantin cada matí fins a poder estar a prop dels qui més estimem o, fins i tot, ser en aquest món i continuar lluitant pels nostres somnis.

Qui són Falcon & Firkin?

Aquest grup d’indie rock manresà va començar la seva marxa a 2007. Precisament, des dels seus inicis van destacar pel seu estil tan personal i únic, que barreja les millors influències britàniques i americanes. Estil que traslladen a les seves pròpies lletres, que s’endinsen en els relats més quotidians, tan dels propis membres del grup, com de la gent que els envolta.

Amb cançons com “27 d’Abril de 2012 (Tribut a Pep Guardiola)”, nascuda arran l'adeu de Pep Guardiola com a entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona; i “Cridem la llibertat”, tema que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama”, el grup va començar a créixer. Va començar a fer-se nom dintre del panorama musical del país.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat