Mogambo Live estrenen el seu directe des de la Fàbrica de Ciment Asland

8 de gener de 2023 XARXA

Aquest treball discogràfic mostra la faceta més íntima del duet musical, tot un viatge a través d’aquestes 7 cançons enregistrades en format live

El disc va veure la llum el passat diumenge 8 de gener, sota el segell discogràfic de Cases de la Música

Tenen una personalitat única i màgica, que han construït amb el pas del temps i gràcies a aquesta relació que Quico Rodríguez i Òscar Pardo han creat. Així ho han demostrat d'ençà que a 2020 s'aliaren i així ho han traslladat a les seves diferents cançons que ens han presentat. Però ara, ben començat 2023, han volgut fer un pas al capdavant. I és que el passat diumenge 8 de gener van publicar a totes les plataformes digitals el seu primer àlbum en directe, enregistrat durant el mes d'octubre des de la Fàbrica de Ciment Asland, ubicada a Castellar de n'Hug. La millor manera, sense dubte, de mostrar com sona Mogambo Live en viu i en directe, més enllà dels mateixos concerts. La millor manera de mostrar-nos la seva faceta més íntima i personal.

Qui són Mogambo Live?

Mogambo Live neix a partir de l'explosió creativa de Quico Rodríguez l'any 2019, després d'alguns concerts en solitari fent ús de teclats, trompeta i loops. No obstant això, va ser a 2020 quan el seu millor amic i bateria Òscar Pardo es va unir al projecte. Amb la nova incorporació, els directes de la banda guanyen en força. Els sons produïts amb sintetitzadors mítics, es compilen amb el groove de la bateria, amb melodies melancòliques de trompeta i amb tota mena d'improvisacions.

Malgrat la pandèmia, l'estiu de 2021 va ser molt fructífer pel duet musical i va ser durant la tardor d'aquest any, quan Mogambo Live es van tancar a l'estudi per produir el seu primer projecte discogràfic. Quatre senzills acompanyats dels seus respectius videoclips, titulats "Groove Essence". Ball, melangia i produccions d'electrònica clàssica. Un llançament que es va veure reforçat amb un 2022 carregat d'actuacions per tot el territori i un primer directe a principis de 2023.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat