Oniria ens regala la seva màgica primera cançó “El Refugi”

27 de gener de 2023 XARXA

Aquest tema, que veu la llum sota el segell de Cases de la Música, suposa el primer avançament del nou treball discogràfic de la banda bagenca

Un àlbum que veurà la llum molt aviat i que ha estat possible gràcies a l’ajut d’enregistrament en estudi del nostre Programa de Suport a la Creació, que va aconseguir la formació musical a 2022

Al mes de setembre, vam tenir l’oportunitat de veure’ls en directa a la Sala Stroika de Manresa, gràcies a la beca KM.0. Però és que més enllà d’això, la banda bagenca Oniria també ha estat treballant en el que serà el seu nou treball discogràfic, que han pogut enregistrar en estudi també pel Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música. Un àlbum que podrem escoltar molt aviat, però del que ja tenim un primer tast. Precisament amb “El Refugi”, cançó que donarà títol a aquesta obra iniciàtica.

Un tema molt revelador i màgic, que reflecteix a la perfecció el que ens fa sentir la seva música. Ells són llar, casa, un espai segur en el qual refugiar-se per sempre. I és que el talent que tenen desborda tots els límits possibles de la imaginació. Un talent que continuaran descobrint al món. Però de mica en mica, no ens esverem abans d'hora, perquè aquest és sols el principi de tot el que ens queda amb ells.

Qui són Oniria?

Oniria és una banda musical de pop-rock procedent del Bages, becada en diferents àmbits per Cases de la Música. El grup el conformen 3 integrants: Maria Campabadal (veu), Néstor Bravo (baix), Jofre Vall (guitarra), als quals se'ls uneix una banda (saxo, trompeta, teclat i bateria) per potenciar el so del seu directe.

I és que malgrat la seva joventut i ser una banda de recent creació, arrasaran allà on vagin. Un potencial i un talent, que prometen mostrar al seu primer treball discogràfic, que ha estat possible gràcies al Programa de Suport a la Creació. Un àlbum que podrem escoltar aviat i que s’ha forjat a STRK Lab amb Oriol “Puxi” Puig a la producció, i amb Roger Gascon de Gate24 a la mescla i masterització.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat