Kresko segueix la seva imparable carrera artística amb el llançament de ‘Risk To The Top’

27 de gener de 2023 XARXA

L’artista manresà torna a l’atac amb la primera publicació d’aquest 2023, per la qual ha tornat a confiar en Casa de la Música Records

Amant de la música electrònica i amb una ment curiosa, incapaç de deixar de crear. La passió que demostra dia a dia Kresko no és d’aquest planeta i nosaltres no serem els que diguin el contrari. Porta des de 2020 ficat a l’estudi, regalant-nos constantment el seu talent i les seves cançons, que ballen lliures entre els sons més característics dels 80 i 90. Jean Michel Jarre, Kraftwerk, Orbital, Plaid, Mike Oldfield, Genesis i inclòs Avicii són algunes de les seves influències més marcades.

Tant que si 2022 el va tancar amb la publicació del seu EP ‘Metamorphosis’, que el va servir com a guinda final d’un any molt fructífer; 2023 ha començat igual. I és que des d’aquest divendres 27 de gener, es troba disponible a totes les plataformes digitals el seu nou treball discogràfic, ‘Risk To The Top’. Ment inquieta i imparable on les trobem.

Qui és Kresko?

D'ànima inquieta i creativa, Kresko no ha deixat de compondre. I és que per ell, la música és una forma de vida. "Sempre ha estat una part molt important per mi, sempre he tingut la necessitat de crear; i ara em sento en l'obligació de publicar-la", ens explica. "Soc feliç creant música, però crec que ho seria més, si aquest arriba a la gent", afegeix.

Respecte a les seves composicions, Kresko assegura que cada cançó pertany a una idea pròpia i diferent. "A vegades, t'arriba una melodia al cap i la trasllades al DAW, o simplement començo amb uns timbals, i llavors intuïtivament et deixes anar i va sortint la idea". I afegeix: "el procés creatiu és el que més gaudeixo i en la qual, més còmode em sento".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat