El Periscopi, el cicle musical d'estiu de La Mirona i la Fundació casa de la música obre convocatòria artística

06 de febrer de 2023 GIRONÈS

Les inscripcions, que romandran obertes fins el proper 24 de febrer, estan dirigides a tot tipus de grups i estils musicals.

L’objectiu és nodrir la programació de la primera edició del Perisopi de la Mirona, que es celebrarà del 30 de juny al 15 de setembre de 2023

Del 30 de juny al 15 de setembre de 2023 es durà a terme el Periscopi, el cicle musical de La Mirona i Fundació Casa de la Música que preten donar visibilitat a propostes emergents, de proximitat i fora de circuits habituals. Per nodrir la programació, la Mirona i la Fundació Casa de la Música del Gironès obre convocatòria adreçada a tota mena de grups i estils musicals d’arreu de Catalunya.

El sector musical és un entorn molt gran ric i divers. A casa nostra tenim quantitat de talent creatiu i interpretatiu: multitud de propostes d’infinits estils musicals fets amb qualitat i amb originalitat. No obstant, el que acaba trascendint i arribant al gran públic és només una petita part. Tenim la sort de poder veure i escoltar als artistes que ja estan dins els circuits professionals de festivals i festes majors, però ens perdem a moltíssims altres, que en queden fora. Ja sigui sota l’etiqueta de “grups emergents” , “escena independent” o “propostes amateurs”, hi ha una majoria d’artistes que no tenen visibilitat, bàsicament perquè no existeix un circuit que en sigui aparador. Queden fora del focus mediàtic i calen eines per fer-los visibles.

PERISCOPI és un cicle musical de La Mirona i Fundació Casa de la Música que vol ser una eina per donar visibilitat a aquests artistes: propostes emergents, de proximitat i fora de circuits habituals. Un aparador per poder escoltar artistes que ara, tot i no ser caps de cartell a festivals, tenen molt a dir. A més, comptarà també amb una part formativa, els i les alumnes de grau superior en So de l'escola ETECAM faran pràctiques de suport als tècnics de La Mirona.

Periscopi 2023 tindrà lloc a l’espai exterior de La Mirona, Sala 3, entre el 30 de juny i el 15 de setembre i vol donar la oportunitat a tot tipus de bandes per tal de participar-hi.
Totes les actuacions seran gratuïtes per al públic per facilitar la descoberta d’aquest nou talent. Les actuacions son remunerades amb un import fix per cada músic.
Dirigit a projectes d'autoria, grups de versions, artistes en solitari, duets i bandes. Obert a qualsevol mena de gènere musical.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat