VNX PRESENTA EL SEU NOU SINGLE “FESTA MAJOR”, SOTA CASES DE LA MÚSICA RECORDS

17 de juliol de 2020 XARXA

“Festa Major” es suma a la llista de darrers èxits que el jove artista bagenc ha tret aquests mesos: des de “Drogadicte” fins “Independència” o “Segon Plat”

VNX assesta el seu darrer cop amb l’arribada del seu nou single “Festa Major”, una cançó que ha vist la llum, novament, sota el segell de Cases de la Música. I és que va donar el gran salt a principis d’aquest 2020 amb el seu primer single “Drogadicte”. Un tema que va suposar el punt d’inflexió: el principi d’un camí que va prendre i que va continuar amb “Independència” i “Segon Plat”. Just des d’aquest moment també en el que, des de Cases de la Música Records, vam començar a treballar amb ell, en l’àmbit de l’edició i distribució digital.

Si l’artista bagenc VNX ha demostrat alguna cosa és que ho ha tornat a fer: si ja s’estava despuntant dintre del panorama musical, amb “Festa Major” ha demostrat novament que té totes les opcions per convertir-se en una de les grans promeses de la música urbana i llatina, amb un toc de l’electrònica. Sols ell sap barrejar amb total perfecció aquests estils, producte de la seva clara influència del reggaeton. Tot allò fa que VNX ens presente uns temes totalment rodons que, a més, amaguen històries de lo més personals i particulars: des del desamor fins a les relacions dependents i tòxiques, passant també per aquest tema, que ens transmet unes sensacions més positives.

Sens dubte, aquesta “Festa Major” suposa un pas més en la carrera de l’artista, que ja va avançar que està preparant el que serà el seu àlbum debut i que, esperem, vegi la llum molt prompte. Perquè VNX arriba pisant molt fort per allà per on passa. Esteu preparats per la revolució?

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat