"Sense retorn", segon single del EP “Alienats” de LA FERA

17 de febrer de 2023CM RECORDSXARXA


Sense Retorn”, segon single del EP “Alienats” ens porta al ritme frenètic i la sobreestimulació que es viu en les ciutats. Viure en estat d’alerta, atents i productius les 24h del dia ens deixa sense temps per respirar, per gaudir dels moments.

Un viatge “Sense Retorn” busca un futur més enllà de la nostra inèrcia, més enllà de les presons que nosaltres mateixos creem. es un crit d’empoderament en la defensa d’un habitatge digne per a tothom. Prendre partit en aquesta situació es imprescindible per garantir el que hauria de ser un dret bàsic.

Qui són LA FERA?
​LA FERA naix amb l’objectiu de saltar als escenaris per difondre la seva música reivindicativa i el seu missatge. Entén la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Aposta per la música festiva i combativa, amb un so de mestissatge que fusiona estils com el reggae, el rock i l’ska, oferint un directe enèrgic. La banda està conformada per 9 joves músics que busquen fer vibrar el públic amb lletres compromeses i melodies enèrgiques.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat