Oniria publica el seu segon senzill d’avançament, “La gran ciutat”

24 de febrer de 2023 XARXA

Després d’estrenar el seu primer tema “El Refugi”, la banda bagenca torna a confiar en el segell de Cases de la Música per llençar aquest nou

Les dues cançons formaran part del seu imminent àlbum de debut, que ha estat possible gràcies a l’ajut d’enregistrament en estudi del nostre Programa de Suport a la Creació, que va aconseguir la formació musical a 2022

De mica en mica, anem descobrint totes les bases de la banda manresana Oniria que, després d'aconseguir a 2022 les ajudes de KM.0 i enregistrament en estudi, es disposen a presentar-nos el que serà el seu gran àlbum de debut. I és que si primer vam descobrir el seu tema "El Refugi" - que és la cançó que donarà títol al treball discogràfic -, ara arriba el moment d'escoltar "La gran ciutat". Una segona petita píndola, que continua amb la seva estela màgica i talentosa. I és que altra cosa no, però Maria, Néstor i Jofre senten un gran amor per la música i així s'estan encarregant de demostrar-lo.

Encara que el seu objectiu aquest 2023 és presentar el seu àlbum de debut 'El Refugi', la banda també està més que disposada a fer passos al capdavant pel que fa al seu projecte musical. I és que gràcies al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, enguany tindran l'oportunitat de gaudir de les ajudes d'enregistrament de videoclip i de producció de directes. Sense dubte, la millor manera de donar continuïtat a aquesta banda talentosa i repleta de màgia.

Qui són Oniria?

Oniria és una banda musical de pop-rock procedent del Bages, becada en diferents àmbits per Cases de la Música. El grup el conformen 3 integrants: Maria Campabadal (veu), Néstor Bravo (baix) i Jofre Vall (guitarra), als quals se'ls uneix una banda (saxo, trompeta, teclat i bateria) per potenciar el so del seu directe.

I és que malgrat la seva joventut i ser una banda de recent creació, arrasaran allà on vagin. Un potencial i un talent, que prometen mostrar al seu primer treball discogràfic, que ha estat possible gràcies al Programa de Suport a la Creació. Un àlbum que podrem escoltar aviat i que s’ha forjat a STRK Lab amb Oriol “Puxi” Puig a la producció, i amb Roger Gascon de Gate24 a la mescla i masterització.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat