El Sinvergüenza comença a mostrar les seves primeres cartes amb la cançó "Para ser feliz"

3 de març de 2023 XARXA

El coneixem per ser percussionista de l’exitosa banda El Quinto Carajillo, però és que ara Àlex Casanovas comença una nova etapa en paral·lel amb aquest projecte en solitari

Per estrenar-se i regalar-nos el primer tast del qual serà el seu àlbum de debut, presenta el seu iniciàtic senzill, que veu la llum avui sota el segell de Cases de la Música

El vam conèixer com a percussionista de la banda bagenca El Quinto Carajillo. Tot i això, ara Àlex Casanovas s’ha aventurat a començar amb el seu projecte musical amb el nom d’El Sinvergüenza. Tant, que es disposa a presentar de manera imminent el seu primer treball discogràfic, encara que la primera cançó que ens ha avançat és “Para ser feliz”.

Un tema que es transformarà en un veritable himne i que s’endinsa en el món del mindfulness, convidant-nos a canviar el nostre estat d’ànim a un molt més positiu i donant-nos totes les estratègies d’afrontament que necessitem per dur-lo a terme.

Sense dubte, serà tot un procés cap a la felicitat, en el qual també es barregen altres elements com la teràpia psicològica, la música i l’humor. "No esperis que arribin els bons moments, quan els pots crear tu" com a lema de vida, sempre.

Qui és El Sinvergüenza?

El Sinvergüenza és l'alter ego de l'Àlex Casanovas, un psicòleg, músic i percussionista de la banda bagenca El Quinto Carajillo. Després de molts anys d'experiència dintre de l'escena rumbera, l'artista enceta un nou projecte en solitari, que viatja en paral·lel al de la seva formació musical. Així neix aquest particular personatge, que reuneix a la perfecció algunes de les seves passions: la psicologia, la música, la formació i l'humor. Aquests són els eixos primordials d'El Sinvergüenza. Tant, que ha donat vida i forma a algunes de les seves cançons terapèutiques més importants per ell fins ara, com ara "Despertar", "A disfrutar", "Quiérete", "Tú también" o "Amor Perruno".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat