Oniria publica el seu primer treball discogràfic ‘El Refugi’

24 de març de 2023 XARXA

Després d’estrenar els seus dos primers senzills d’avançament “El Refugi” i “La gran ciutat”, la banda manresana s’atreveix amb el seu àlbum de debut

Un disc que ha estat possible gràcies a l’ajut d’enregistrament en estudi del nostre Programa de Suport a la Creació, que va aconseguir la formació musical a 2022

"El Refugi" i "La gran ciutat" van ser els dos primers grans tasts, però és que ara Oniria han fet el pas definitiu, en publicar aquest divendres 24 de març el seu gran àlbum de debut, 'El Refugi'. Un viatge emocional a través de 8 cançons que, a ritme de pop-rock, ens transporta des de potència sonora de senzills com "Nit i dia" fins a la introspecció sonora del tema que dona títol al disc, i que, a més a més, ens fan sentir com a casa. Un treball discogràfic que ha estat possible gràcies a l'ajut d'enregistrament en estudi del nostre Programa de Suport a la Creació, que va aconseguir la formació musical a 2022. D'aquesta manera, l'han enregistrat i produït a STRK LAB mà a mà amb l'Oriol Puig 'Puxi', mentre que la mescla i masterització ha estat realitzada per 'Gate24' (Roger Gascon).

Qui són Oniria?

Oniria és una banda musical de pop-rock procedent del Bages, becada en diferents àmbits per Cases de la Música. El grup el conformen 3 integrants: Maria Campabadal (veu), Néstor Bravo (baix), Jofre Vall (guitarra), als quals se'ls uneix una banda (saxo, trompeta, teclat i bateria) per potenciar el so del seu directe.

I és que malgrat la seva joventut i ser una banda de recent creació, arrasaran allà on vagin. Un potencial i un talent, que prometen mostrar al seu primer treball discogràfic, que ha estat possible gràcies al Programa de Suport a la Creació. Un àlbum que podrem escoltar aviat i que s’ha forjat a STRK Lab amb Oriol “Puxi” Puig a la producció, i amb Roger Gascon de Gate24 a la mescla i masterització.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat