El Sinvergüenza estrena el seu nou senzill i videoclip, "Amor Perruno"

24 de març de 2023 XARXA

Un pas endavant per l’Àlex Casanova, que ja ens ha regalat els seus primers temes “Para ser feliz”, “A disfrutar” i “Quiérete”

Una vegada més, l’artista i compositor al qual vam conèixer per El Quinto Carajillo ha confiat a Casa de la Música Records per publicar la seva nova cançó

El talent i la personalitat inquieta d'Àlex Casanova ha fet que s'atreveixi a fer el gran pas definitiu al capdavant. Sense deixar de costat el seu treball com a percussionista de la banda bagenca El Quinto Carajillo, ha encetat també carrera en solitari sota el nom d'El Sinvergüenza. I és que ja ens ha regalat els seus primers temes "Para ser feliz", "A disfrutar" i "Quiérete". Però és que no ha parat aquí i, ara, ens sorprèn amb la seva nova cançó "Amor Perruno" que, a més a més, arriba acompanyada d'un increïble videoclip.

Una cançó molt especial per l'artista, que parla sobre l'amor i el dol, a banda de ser un sincer homenatge als gossos, als humans i a tota la comunitat que et recolza i t'acompanya. D'altra banda, està especialment dedicada a Antonio El Remendao i El Kanka.

Qui és El Sinvergüenza?

El Sinvergüenza és l'alter ego de l'Àlex Casanovas, un psicòleg, músic i percussionista de la banda bagenca El Quinto Carajillo. Després de molts anys d'experiència dintre de l'escena rumbera, l'artista enceta un nou projecte en solitari, que viatja en paral·lel al de la seva formació musical. Així neix aquest particular personatge, que reuneix a la perfecció algunes de les seves passions: la psicologia, la música, la formació i l'humor. Aquests són els eixos primordials d'El Sinvergüenza. Tant, que ha donat vida i forma a algunes de les seves cançons terapèutiques més importants per ell fins ara, com ara "Despertar", "A disfrutar", "Quiérete", "Tú también" o "Amor Perruno".

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat