Dogteeth s'estrenen amb el seu EP de debut 'Undergarments'

24 de març de 2023 XARXA

La banda bagenca ha fet un pas de gegant amb aquest treball discogràfic, amb el qual s'han permès experimentar, evolucionar i créixer musicalment

Un disc format per quatre cançons increïbles, que ha vist la llum aquest divendres 24 de març sota el segell de Cases de la Música

Hi ha vegades que la música es converteix en el teu millor aliat per expressar tot el que portes dins. Hi ha vegades que els pitjors moments com a societat, es converteixen en l'inici de nous projectes com el de Dogteeth. Hi ha vegades que les ganes d'expulsar dimonis i reafirmar-te com a artista, com a banda i com a persona, ho poden tot. Les bases sobre les quals s’ha assentat el seu EP de debut 'Undergarments', que ha vist la llum aquest divendres 24 de març.

Quatre cançons que han suposat un veritable viatge musical i emocional per la banda, ja que han aprofitat per parlar sobre la introspecció i el descobriment personal, sense cap mena de por a ser indiscrets. Un procés molt enriquidor, que els ha servit per créixer i madurar molt ràpidament.

Qui són Dogteeth?

Dogteeth és un grup d'indie rock bagenca, que neix enmig del caos de 2020. Sorgeix per la imperiosa necessitat de desfogar-se i expulsar tot el que portaven dins, sense gens de por de sonar indiscrets. I és que és en les seves cançons on els membres de la banda deixen volar la seva imaginació, a banda d'expressar tot el que senten: des de voler deixar la feina, fins a voler descobrir la teva identitat, passant per les ànsies de deixar enrere el teu poble natal.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat