Joni Canijo comença a desvetllar les peces del seu nou àlbum amb “Vine”

31 de març de 2023 XARXA

Amb aquesta nova cançó, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música, l’artista bagenc ens mostra la seva faceta més íntima i personal

Un projecte que s’atreveix a encetar de manera paral·lela a la seva feina com a vocalista a la banda El Quinto Carajillo

El vam conèixer com a vocalista de la banda El Quinto Carajillo, però el talent de Joni Canijo va més enllà. Va molt més enllà. I és que en aquest ímpetu per continuar mostrant-se tal qual és, ha decidit encetar el seu projecte en solitari, que viatja en paral·lel al de la seva formació musical. Ja va donar-nos la primera píndola fa uns anys amb el seu “Matajare Vivivé”, però és que ara, ha tornat amb més força que mai. Tant, que des d’aquest divendres 31 de març, està a totes les plataformes digitals el seu senzill d’avançament, “Vine”.

"Vine, és que vinc, vaig arribar i continuo obrint-me a tot allò que sento en aquest moment. A un parèntesi i a un camí en paral·lel al meu rumb actual. Necessito compartir amb altres músics, continuar aprenent, continuar ensopegant, continuar lluitant i expressant des de la meva visió com visc la meva vida", expressava fa uns dies l'artista a les seves xarxes socials. "El moment és ara i no ahir o demà", tancava.

Una cançó preciosa amb la qual dona la benvinguda al seu 2023 i que, d’altra banda, formarà part del seu nou i imminent disc en solitari, que portarà per títol 'Fundamento’ i veurà la llum en la segona meitat d’aquest any.

Qui és Joni Canijo?

Coneixem a Joni Canijo gràcies al seu treball constant amb la banda bagenca El Quinto Carajillo, amb qui ha aconseguit grans fites: des d’alçar-se guanyadors al "Shout & Play" de la Sala Razzmatazz de Barcelona fins actuar a l’escenari Cases de la Música de la Fira Mediterrània de Manresa a 2019. Sense oblidar-se, per suposat, de la gran actuació de la banda al Rabolagartija 2019, on presentaren el seu àlbum debut ‘Cuando mezclé coñac con café’.

Així i tot, Joni Canijo es prepara ara per arrencar la seva carrera en solitari, la senda del qual anirà en paral·lel a la de El Quinto Carajillo. I ho ha fet amb aquesta primera cançó, amb aquest primer “Matajare Viviré”, però que estem segurs que continuarà de manera imparable. Per què? Per la pròpia capacitat innata de crear de l’artista, que somia amb “poder donar color i llum a lletres més íntimes i personals, aquelles que continuen als calaixos”. Una manera molt particular de contar nous contes, noves vivències, noves històries.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat