La FiM de Vila-Seca anuncia la seva programació per la pròxima edició, que es celebrarà del 4 al 7 de maig

11 d'abril de 2023 XARXA

Una programació molt completa, en la qual comptarem amb els directes de moltes de les formacions musicals vinculades a Cases de la Música, com ara Microhomes, Las Bajas Pasiones, Remei Ca La Fresca, Meli Perea i Uxue Souto

A més a més, La Clika també actuarà dintre de la programació familiar d’aquesta edició del festival

La FiM (Fira de música emergent i familiar) torna a Vila-Seca, per celebrar-se del 4 al 7 de maig. I ja han descobert tots els noms que formaran part de la programació d'aquest 2023. Una programació més arriscada que mai. Tant, que en la secció emergent, s'ha apostat per noms desconeguts, s'han acollit propostes innovadores i s'ha donat espai a escenes musicals invisibilitzades. En la secció familiar i tots els públics, s'han començat a assajar fórmules de suport a la creació, s'han programat formacions amb músics molt joves i s'ha apostat per noves companyies. La FiM Vila-seca 2023 renova el seu compromís amb la feminització dels escenaris, amb un 65% de propostes liderades o formades per dones. També, aquesta edició inclou propostes formades per persones no binàries i per persones racialitzades.

Per lo que respecta a Cases de la Música, col·laborem des de fa un temps amb ells com a antena de talent. I a més a més, ens dona molta felicitat anunciar que molts dels artistes i bandes amb els quals hem treballat en diferents àrees, formaran part d’aquesta programació tan completa. Enhorabona a Microhomes (Incubadora Musical al Sona9 de 2021), Las Bajas Pasiones (beca de producció de directes del Programa de Suport a la Creació 2021), Remei Ca La Fresca (beca de producció de directes i videoclip del Programa de Suport a la Creació a 2021 i 2022), Meli Perea (beca de producció de directes del Programa de Suport a 2023) i Uxue Soto (beca de producció de directes del Programa de Suport a 2023).

Sense oblidar-nos de La Clika, projecte impulsat per les Cases de la Música, que davant de tot, pretén apropar la música als més petits. Un projecte que es duu a terme des de les aules i que consisteix en l’aprenentatge escolar d’una cantata, formada per onze cançons que fomenten l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme o la igualtat de gènere. Tot allò, de la mà de La Clika, una colla d'amics i estudiants de 2n de primària de l’escola imaginària El Rusc. I és que tindran l’oportunitat d’actuar dintre de la programació familiar d’aquesta edició de la FiM de Vila-Seca.

Què és la FiM de Vila-Seca?

La FiM (Fira de música emergent i familiar de Vila-seca) és una de les nostres cites musicals imprescindibles. Un dels millors aparadors i mercats de la música moderna emergent i els espectacles musicals familiars fets a Catalunya. S’adreça tant al sector professional com al públic amb inquietuds per conèixer l’estat de la creació en aquests àmbits musicals. Una cita amb la qual tenim el plaer de col·laborar com a antena de talent del festival.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat