Hidepeck fa un pas al capdavant i estrena el seu nou àlbum, 'CLOUDS'

14 d'abril de 2023 XARXA

L’Axel García s’acomiada d’aquest projecte musical tan personal i íntim, publicant el seu segon treball discogràfic, després d’haver-se estrenat amb el seu iniciàtic ‘HIGH PEAK’ (2021)

Un nou disc íntim, personal i molt cuidat, que ha vist la llum aquest divendres 14 d’abril sota el segell discogràfic de Cases de la Música

Tot en la vida és cíclic, tot el que comença està destinat a finalitzar. Una sensació que l’Axel García (veu, baix i piano) coneix bé. Tant, que tres anys després d’haver estrenat el seu projecte musical Hidepeck, es disposa a acomiadar la banda que tants moments li han regalat, sempre acompanyat per la Berta Jàtiva a la bateria. I és que després d’haver debutat a 2021 amb el seu iniciàtic ‘HIGH PEAK’, arriba el moment de presentar ‘CLOUDS’. Un treball discogràfic que ha vist la llum aquest divendres 14 d’abril sota el segell de Cases de la Música.

Un àlbum molt especial i únic per l'artista i compositor, en el qual porta treballant dos anys sencers. Molt temps de feina que s'aprecia en l'enorme quantitat de textures que s'aprecien a totes aquestes cançons. Tot i que suposi el final del projecte, tal com el mateix autor reconeix. "M'entristeix dir que aquest és l'últim àlbum d'Hidepeck. Com ja se sap, quan una porta es tanca, una altra porta s'obre, i és el que està passant". Tot per afegir el següent, "això no vol dir que no estiguem treballant en un altre projecte, perquè ho estem fent i estic segur que d'aquí molt poc veurà la llum".

Qui són Hidepeck?

Hidepeck neix a finals de 2020, de la mà de l'Axel García (veu, baix i piano) i la Berta Jàtiva (bateria). Tots dos es coneixen arrel la seva passió per la música i pel seu amor a bandes com ara Twenty One Pilots, Blackbear, Billie Eilish, Dominic Fike, The 1975 i moltes altres que ja formen part de la nova generació de pop-rock independent. Però, tot i això, a mitjan 2022 va ser quan aquesta formació bagenca passa a ser el projecte íntim i personal de l'Axel.

El seu repertori és un recull de cançons pròpies i autoproduïdes amb arranjaments cuidats al més mínim detall. La seva música es construeix a base de capes amb instruments que van des del piano, guitarra, ukelele, baix i sobretot sintetitzadors suportats per una sòlida base de bateria.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat