Polítiques culturals | Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya

11 de maig de 2023 L'Hospitalet l’Auditori Barradas DEBAT SOBRE POLÍTIQUES CULTURALS

L’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya organitza un debat electoral sobre polítiques culturals

L’acte és el proper dijous 11 de maig a les sis de la tarda a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet.

Amb motiu de les eleccions municipals convocades el 28 de maig, l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) recupera la iniciativa ‘La Cultura a Debat’, que des de 2004 promou una sèrie de debats sobre polítiques culturals al territori amb els/les representants en matèria de cultura dels grups polítics d'un municipi.
Enguany hi ha 13 cites, sent l’Hospitalet de Llobregat la 5a parada, el pròxim dijous 11 de maig.

Les polítiques culturals acostumen a quedar en un segon terme en campanya electoral, però les seves aplicacions afecten de manera directa tant a professionals del sector com a públics i usuaris. L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar el focus en la cultura i dotar a la ciutadania d’un espai on poder-se informar i debatre sobre les prioritats en matèria cultural que tenen els diferents grups polítics.

La trobada tindrà forma de debat de dues hores de durada, i estarà moderat pel periodista de RNE Jase Maria Carrasco. Hi participaran David Quirós, com a representant del grup PSC, Sílvia Casola d’ERC, Jaume Mestre del grup de Ciutadans, Manuel Domínguez d’En Comú Podem i Javier Díez Crespo com a representant del PP. Durant el debat hi haurà espai també per a les intervencions i preguntes del públic.

L’entrada al debat és oberta al públic i gratuïta, i només hi haurà les limitacions pertinents d’aforament de la sala.
Hi col·labora en l’organització d’aquest debat el Distrito, Palosanto i l’Auditori Barradas.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat