POV publica el seu nou treball 'Temps', que veu la llum sota el segell de Cases de la Música

12 de maig de 2023 XARXA

La banda de rock torna a escena amb la publicació del seu nou EP, una bona dosi d'energia per encetar aquest mes de maig com toca

Aquest disc arriba quasi dos anys després que ho fes el seu anterior àlbum, el ja imprescindible 'Hivern'

POV estrena aquest divendres 12 de maig el seu nou treball discogràfic 'Temps'. Un EP format per quatre cançons diverses i eclèctiques, però amb un mateix fil conductor, el rock per bandera i una personalitat única, que és capaç de traspassar tota mena de límits. Així són ells. I així van néixer, amb la clara intenció de mostrar el millor del rock cantat en català.

Directes, sense floritures, sentint-se lliures entre el rock, el punk i el metal, la banda ens ensenya com fer-se valer en aquest món que ens ha tocat viure. Desesperança a la qual ells volen posar una mica de llum. El contrapunt perfecte entre la realitat i el que volen aconseguir. I és que sempre, sempre hi ha un raig capaç d'il·luminar-lo tot. Sempre hi ha manera possible d’alliberar-se i de demostrar que ningú et trepitjarà i et passarà per damunt. I la millor manera d’expressar-lo: amb música.

A més a més, aquest disc suposa la tornada de la banda, que va estrenar el seu primer disc ‘Hivern’ ja fa quasi dos anys. Un treball que li’ls ha portat moltes alegries, entre elles, resultar becats amb el Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música a 2022. Gràcies a ell, van poder enregistrar el videoclip de la seva cançó “Com hem arribat aquí?”. Una peça audiovisual molt especial que va veure la llum al juny del passat any.

Qui són POV?

"Trobem a faltar rock en català, modern i actual, similar al que fan altres bandes d'èxit al País Valencià però parit a Catalunya. No és l'estil de moda, no sona a les ràdios, però és el que portem a les venes i és la música que estimem i sentim. No sabríem fer un altre estil pel simple fet de buscar l'èxit. Creiem que és l'hora de què aparegui una NOVA ONADA DE ROCK CATALÀ, creiem que ara és el moment".

Amb aquesta declaració d'intencions va néixer POV a 2017, després que els seus membres portessin més de deu anys col·laborant en diferents formacions de rock, pop, metal i grups de versions.

Va ser un any després, a 2018, quan van enregistrar la seva primera demo no professional anomenada 'Som Foc'. Un primer pas que els va servir per experimentar i créixer, fins a donar vida i llum al seu primer disc autoeditat, 'Hivern'. Un treball discogràfic que van compondre durant 2020 i van gravar entre febrer i març de 2021 a Red Factory Studios de Sant Fruitós de Bages amb la col·laboració de Gerard Cabot (Juriol o Lipzia) a la producció.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat