Headbug estrena el seu primer treball discogràfic, ‘Education First’

19 de maig de 2023 XARXA

"Like Father Like Son", “Primavera” i “Gus’ Life” van ser els primers senzills d’avançament, les tres primeres píndoles de tot el que estava per arribar

Un disc molt iniciàtic que ha vist la llum aquest divendres 19 de maig, sota el segell discogràfic de Cases de la Música

Va ser a 2017 quan Headbug es van conèixer i van començar a transitar aquest camí de la música. Poc temps després, a 2019, van començar a treballar en aquest projecte com si no existís res més en la vida. Quatre anys han passat des d'aquell moment i, just ara, estan més que disposats a continuar presentant el seu gran àlbum de debut 'Education First', que ha vist la llum aquest divendres 19 de maig sota el segell discogràfic de Cases de la Música.

Aquest primer àlbum, gravat als Estudios PM de Murcia i mesclat a Ultramarinos Costa Brava, mostra clarament el que és aquesta formació; una confluència de personalitats molt diferents que tracten d'entendre les seves inquietuds i convertir-les en música. Tracten de fer una reflexió profunda a través dels sons i critiquen el que a primera vista sembla maco, fàcil i senzill, però que quan realment s’hi presta atenció s’hi poden intuir aspectes més foscos i complexos. El resultat de tot un procés que ha durat prop de quatre anys, pandèmia pel mig inclosa.

Qui són Headbug?

Headbug és una banda explosiva de rock alternatiu, a vegades més melòdic i a vegades més cru, que combina perfectament el posat en escena enèrgic d'una banda de rock amb les convulsions dansaires que evoca la música electrònica. Indiferentment de la predisposició a escoltar aquest estil de música, la crítica sempre ha ressaltat dels nostres directes la sensació de familiaritat i, sobretot, de festa.

Els cosins Torres van fundar la base (Carles – Guitarra, Jordi – Bateria, David – Baixista) al 2017. L'any 2019 es va unir el Lin Hernández a la veu i guitarra rítmica, aportant unes lletres i un estil al grup més cru. Finalment, en 2021, Antonio Cañas va unir-se a la línia amb els seus tons distintius als sintetitzadors i programació de seqüències electròniques.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat