Seguim endinsant-nos a l'univers interior d'en Marc Baltà amb "Tal vez"

19 de maig de 2023 XARXA

Seguim l'univers d'en Marc Baltà

"Tal vez", el segon senzill de Marc Baltà que ha vist la llum aquest divendres 19 de maig sota el segell discogràfic de Cases de la Música

“Tal Vez” narra amb gran detall i a partir d’imatges i descripcions sinestèsiques, un amor que podria haver esdevingut quelcom intens i passional, però que fou impossibilitat per la situació personal de cadascun dels implicats. Es tracta d’un repàs en ordre cronològic del seguint d’esdeveniments d’una nit d’estiu on, del plor d’una relació esbiaixada, en neix un una connexió pura, genuïna i naïve entre dues persones que feia anys que no es trobaven. Alhora, conclou amb el reconeixement de no poder viure del record, tot incitant l’oblit forçós d’un amor que va néixer i morir en una sola nit.

Qui és en Marc Baltà? Marc Baltà és llicenciat en Estudis Anglesos i estudiant d'interpretació professional a l'estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver de Barcelona. Sent passió per l'estudi del gènere, la sexualitat i l’amor, qüestions que explora a través de la música, el teatre i la poesia. És guanyador de la tercera edició del premi de poesia Marta Pessarrodona de Terrassa, i ha participat en diferents espectacles poètics de la ciutat com ara "Dissonàncies" a la Sala Jazz Cava de Terrassa i el festival "Rauxa". Durant la seva trajectòria escènica ha trepitjat els teatres de Barcelona i Sabadell amb espectacles com "Spring Awakening", “Els Pirates de Penzance” o "El Casament dels Petits Burgesos". El passat novembre va presentar “Oda al (Des)amor” juntament amb Arnau Ferrer, un espectacle músico-poètic d'autor en acústic que presenta els clars i obscurs de l'experiència d'estimar a partir d'anècdotes biogràfiques. També ha participat en més d'una vintena de curtmetratges, com ara “Túnel de Lavado”, l’òpera prima de Lucas Sogas, i diversos videoclips, a destacar la seva recent participació com a protagonista del nou projecte musical de l’artista català Socunbohemio titulat “Contes de les Quatre Estacions”.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat