Joni Canijo ens regala el seu nou senzill “Sin billete de vuelta”

26 de maig de 2023 XARXA

Una cançó que es suma als seus anteriors avançaments “Rutina”, “Vine” (2023) i “Matajare Viviré” (2020), i que formaran part del primer àlbum de l’artista i compositor

Un projecte musical que viatja en paral·lel al de la seva banda El Quinto Carajillo i que culminarà amb l’arribada del seu disc 'Fundamento’, que veurà la llum molt aviat sota el segell discogràfic de Cases de la Música

La seva veu és inconfusible i nosaltres som incapaços de dissociar-la d’una banda ja tan mítica com és El Quinto Carajillo. Però és que ara, Joni Canijo es disposa a arrencar la seva carrera en solitari, que camina en paral·lel a la del seu grup musical. Si a 2020 va arribar el seu primer tema “Matajare Viviré” i a principis d’aquest 2023 amb els següents “Rutina” i “Vine”, ara arriba el moment de la seva nova cançó “Sin billete de vuelta”.

Una nova píndola que s’alça, novament, com a declaració d’intencions. “Hi ha amors que es queden i amors, amors que el seu bitllet sols és d’anada i no tenen tornada. Aquesta cançó té un tros de cada història que hem pogut viure”, explica l’artista. “Tot passa per alguna cosa i això que et va passar en el passat, et va fer més fort al dia d'avui, et va ensenyar a aixecar-te, a seguir i estic convençut que, gràcies a aquests aprenentatges amorosos, avui sou els qui sou”, afegeix.

Qui és Joni Canijo?

Coneixem a Joni Canijo gràcies al seu treball constant amb la banda bagenca El Quinto Carajillo, amb qui ha aconseguit grans fites: des d’alçar-se guanyadors al "Shout & Play" de la Sala Razzmatazz de Barcelona fins actuar a l’escenari Cases de la Música de la Fira Mediterrània de Manresa a 2019. Sense oblidar-se, per suposat, de la gran actuació de la banda al Rabolagartija 2019, on presentaren el seu àlbum debut ‘Cuando mezclé coñac con café’.

Així i tot, Joni Canijo es prepara ara per arrencar la seva carrera en solitari, la senda del qual anirà en paral·lel a la de El Quinto Carajillo. I ho ha fet amb aquesta primera cançó, amb aquest primer “Matajare Viviré”, però que estem segurs que continuarà de manera imparable. Per què? Per la pròpia capacitat innata de crear de l’artista, que somia amb “poder donar color i llum a lletres més íntimes i personals, aquelles que continuen als calaixos”. Una manera molt particular de contar nous contes, noves vivències, noves històries.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat