Nept1 estrena aquest dimecres 7 de juny el seu nou treball discogràfic ‘En òrbita’

7 de juny de 2023 XARXA

Després d’irrompre a l’escena urbana amb “Diuke” i de presentar-nos el seu primer senzill d’avançament “Sobrevolant el cel”, l’artista torna amb el seu anhelat àlbum

Un disc que ja es troba disponible a totes les plataformes digitals i que acaba de veure la llum sota el segell de Cases de la Música

No tenim cap mena de dubte de què es convertirà en la veu de tota una generació, amant i seguidora de l'escena urbana. I és després d'obrir boques amb la publicació del seu primer senzill d'avançament "Sobrevolant el cel" el passat 25 de maig, arriba el moment de regalar-nos el seu nou treball discogràfic 'En òrbita'. Un àlbum que és nostre des d'aquest dimecres 7 de juny i que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música.

Un EP que s'alça com a veritable declaració d'intencions i que és el segon de l'artista com a Nept1, després de debutar fa uns mesos amb 'Kontroversial', realitzat en col·laboració amb Toni Taboo i Oli. Un EP en el qual treu tot el que porta dintre, aconseguint desfogar-se i mostrar la seva faceta més íntima, però també artística. Tot un viatge emocional i únic a través de les quatre cançons que el conformen: "Intro", "Golpe de gracia", "On ha quedat?" i "Sobrevolant el cel".

Qui és Nept1?

Amb el cor a Manresa i els peus a Barcelona, NEPT1 és la síntesi d'una trajectòria iniciada el 2011. Amb les arrels clavades al rap underground, de plaça, de carrer, i tocant tots els pals de l'escena urbana, de l'electrònica al trap, passant pel reggaeton i el dembow. Entenent la música com a canal d'expressió per a qui vol tenir veu en lloc d'esperar que se l'escolti. A banda d'aquest projecte en solitari, l'artista també forma part de la banda Delaplaça, formació musical creada l'any 2023 amb el també artista Pkaos.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat