Siroll! estrena ‘Directe del camp’, el seu nou treball discogràfic enregistrat en directe

9 de juny de 2023 XARXA

La banda cardonenca torna a escena un any després d’estrenar el videoclip de la seva aclamada cançó “Odi a l’amor”

Amb aquest àlbum, que veu la llum sota el segell de Cases de la Música, la formació no dona treva a cap persona que els escolti i que estigui disposada a endinsar-se en aquestes 17 noves cançons

Hi ha tornades necessàries, hi ha tornades esperades i després tenim als Siroll!, que cada vegada que treuen música, revolucionen de cap a dalt tota l'escena musical. I és que poc més d'un any després de regalar-nos la revisió de la seva cançó "Odi a l'amor", acompanyada d'un videoclip d'escàndol.

Però és que ara, han fet un pas al capdavant en presentar el seu nou treball discogràfic, que porta per títol 'Directe del camp'. Un disc format per 17 píndoles musicals potents, que no donen treva, que són aclaparadores i que, a més a més, estan enregistrades en directe. La mescla perfecta i idònia per fer-nos la idea perfecta que és Siroll i com sona en realitat. Si vols potència, aquí tens potència.

Qui són Siroll!?

Són l’expressió del metall més extrem i contundent de la Catalunya Central. La formació, nascuda el 2008, es caracteritza pel seu estil propi, directe i gairebé inclassificable, que comprèn des dels subgèneres del heavy metal al hardcore punk, resultant així en un aiguabarreig amb pudor d’extreme crossover. Cinc treballs d’estudi i desenes de concerts arreu del territori nacional i internacional avalen la qualitat del metall contestatari de la banda, lletres del qual, es distingeixen pel seu caire reivindicatiu i per ser en català.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat