VNX retorna a escena i aterra amb el seu nou treball discogràfic ‘Segell’

16 de juny 2023 XARXA

Ha hagut de passar un any d'ençà que poguéssim tornar a escoltar de nou a l'artista bagenc, que ens sorprèn ara amb el seu nou EP

Aquest anhelat i necessari disc es troba disponible a totes les plataformes digitals des d’aquest divendres 16 de juny, gràcies també al segell discogràfic de Cases de la Música

Té una curta carrera musical però ben plegada de hits. Tots ells han arribat a la nostra vida al més pur estil urbà. Efectivament, parlem del jove i talentós artista VNX, que ja l’any passat ens va regalar les seves cançons “Segon Plat”, “Festa Major”, “Peli i Manta”, “6AM”, “Fan” i “Maserati”. Cançons que, d’una manera o altra, ens han connectat amb la seva essència i el seu univers sonor.

Tot i això, hem hagut d’esperar un any per poder tornar a escoltar-lo. I és que des d’aquest divendres 16 de juny, trobarem a totes les plataformes digitals el seu nou EP ‘Segell’. Un treball discogràfic potent i increïble, que ha vist la llum gràcies al segell discogràfic de Cases de la Música.

Sense cap mena de dubte, és la millor manera de continuar amb aquesta estela que va començar l'any 2019, quan va debutar amb els seus primers senzills "Crush" i "Errors". Uns temes als quals van seguir molts més durant 2020, i és que ni la complicada situació el va frenar.

Qui és VNX?

Va donar el gran salt a 2019, al irrompre amb els seus primers temes, “Crush” i “Errors”. Però és que en el 2020 tan complicat, VNX no ha deixat de crear, compondre i publicar autèntics hits. Així és com van arribat singles com “Drogadicte”, “Independència”, “Segon Plat”, “Festa Major” i el darrer “Peli i Manta”. Uns singles als quals barreja diferents estils, que van de l'electrònica fins la música urbana i llatina. Tot allò sense perdre de vista la lletra, on treu la seva part més personal, on canta a l’amor, però filant a la perfecció amb multitud d’elements de la cultura millennial.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat