El FiM de Vila-Seca obre la seva convocatòria artística per la seva nova edició de 2024

27 de juny de 2022 XARXA

Ja pots presentar el teu projecte de música emergent o familiar a la propera edició de la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca

El període d'inscripció artística romandrà obert fins al pròxim 16 d'octubre de 2023, a través de la pàgina oficial del festival

Un any més, la FiM de Vila-Seca es prepara per celebrar una nova edició de la seva fira, que es celebrarà el proper mes de maig de 2024. Però abans de què arribi aquest moment, han anunciat que han obert la seva convocatòria artística, que romandrà oberta fins al pròxim 16 d’octubre de 2023. Un esdeveniment especialment dirigit per grups emergents en l’àmbit de les músiques modernes o companyies i espectacles de música familiar.

D’aquesta manera, es podran presentar totes les propostes musicals que compleixin amb aquests tres requisits imprescindibles:

- Els projectes candidats han de ser grups emergents dins l'àmbit de les músiques modernes o companyies i espectacles de música familiar.

- Poden presentar propostes els projectes musicals procedents de Catalunya: aquells grups o companyies que algun dels seus membres tingui fixada la residència a Catalunya i/o que assagin en una localitat de Catalunya. En la secció de música familiar i per a tots els públics es poden presentar també propostes procedents d’altres territoris de l’Estat Espanyol.

- Les propostes musicals poden ser interpretades en qualsevol idioma.

Què és el FiM de Vila-Seca?

La FiM Vila-seca és la fira professional dedicada a la música emergent i als espectacles musicals familiars fets a Catalunya. S’adreça tant al sector professional com al públic amb inquietuds per conèixer l’estat de la creació en aquests àmbits musicals. Va renéixer el 2021, després de 5 anys d’aturada però amb setze edicions a l’esquena, en un moment complex per al sector, que feia molt necessari el suport a la música en viu.

L’any 2023 la FiM encara una nova edició amb la voluntat de de consolidar el seu espai com a cita professional. La FiM es reivindica novament com a epicentre de l’escena emergent i familiar i com a pol de dinamisme del sector.

En la nova etapa, la FiM es proposa treballar les bases de la cultura musical del país: la població infantil i jove, els músics emergents, i les propostes innovadores i arriscades. Es tracta d’impulsar el sector i l’escena des dels fonaments, i de reforçar la pedrera de creadors i de públics, des de la transversalitat, la innovació i el territori.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat