SDP509 publica la seva particular cançó de l'estiu "Gelat de crema catalana", primer avançament del seu EP

30 de juny de 2023 XARXA

Amb aquesta cançó, que ha vist la llum aquest divendres 30 de juny sota el segell de Cases de la Música, la banda enceta una nova etapa, que culminarà amb l’arribada del seu nou treball

Sense cap mena de dubte, aquesta és la millor manera de començar les vacances, un hit que ens acompanyarà durant aquest estiu de 2023 i que es convertirà en un veritable himne per tothom

Amb una identitat molt bé definida i unes ganes immenses de menjar-se el món, arriben els SDP509 per posar-nos a ballar a tots al ritme de la seva nova cançó "Gelat de crema catalana". Una petita gran joia musical que ens mostra la recepta d'aquest tipus de gelat, però a ritme de reggaeton estiuenc. La millor manera de començar una de les millors estacions de l'any i de donar la benvinguda a les vacances, a més d'incentivar el consum d'aquest menjar tan característic de Catalunya. Un tema cantat per PauCru, sobre del beat de Furki, i que és tota una invitació a gaudir de la platja, de la festa, dels amics i de la bona vida.

La primera píndola musical de tot el que està per arribar, però temps al temps, perquè és sols el primer avançament de tot el que ens regalarà SDP509 durant tot aquest estiu de 2023.

Qui són SDP509?

SDP509 és el nom d'una colla d'amics d'Artés (Bages). Amics que van aprofitar els moments del confinament per començar a experimentar amb la música. Va ser, precisament, durant aquest període quan van publicar la seva primera cançó "Res millor", en la qual cantaven els 11 membres de la formació.

L'acollida de "Res millor" va ser tan positiva, que els va impulsar a continuar component fins a arribar a aquest moment. Després d'obtenir l'ajut d'enregistrament en estudi del Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, els d'Artés han gravat el seu primer treball discogràfic, ‘Cubata amb pinya’. Un EP de debut que descobrirem de mica en mica. Concretament, en dues tandes. La primera d’elles arribarà en els pròxims dies amb el descobriment de les tres primeres cançons; mentre que la segona, veurà la llum durant la propera temporada.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat