Òscar Montoya torna a escena amb el seu nou àlbum ‘Vol.1. Poderío’, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música

7 de juliol de 2023 MANRESA

L’artista manresà ha publicat aquest disc aquest divendres 7 de juliol, mostrant la seva faceta més íntima, professional, però també madura: i és que recull tot un cúmul d’experiències vitals i professionals

La millor manera de continuar amb la seva prometedora carrera musical, que va començar amb la seva cançó de debut “¿Bailamos?”, especialment dedicada al seu avi

La vinculació de l'Òscar Montoya amb la música es remunta molt temps enrere quan, amb sols catorze anys, va debutar amb la seva cançó "¿Bailamos?", especialment dedicada al seu avi. Tot i que des de ben petit va començar amb els seus estudis musicals. De totes maneres, ara, amb la meitat del 2023 superada, l'artista manresà torna a escena amb la publicació del seu àlbum sota el segell de Cases de la Música. Des d'aquest divendres 7 de juliol, 'Vol.1 Poderío' és completament nostre.

Però, quina és la història que s'amaga darrere d'aquest nou àlbum? Doncs, totes les cançons estan connectades, segueixen un fil conductor molt concret i és que estan basades en fets reals que li ha succeït a l'artista. I és que sí, efectivament, durant tot aquest procés de composició i creació, l'Òscar Montoya ha viscut multitud de vivències, ha conegut noves persones i ha pogut viatjar arreu diferents escenaris. Unes experiències vitals i professionals que li han impulsat a crear tots aquests himnes.

Qui és Òscar Montoya?

Òscar Montoya és un jove artista manresà, que té una àmplia experiència musical. I és que va començar a estudiar música amb sols 10 anys, moment en el qual va descobrir la seva passió pel saxo. Dos anys després, va accedir a l'Escola de Teatre Musical de Manresa (MTM). En l'actualitat, està estudiant música moderna, alhora que desenvolupa la seva carrera com a cantant, la seva passió.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat