Ja ha vist la llum ‘Revolucionem la música Vol.6’, el disc recopilatori de Cases de la Música amb Enderrock

1 de setembre de 2023 XARXA

Com cada inici de temporada, la revista Enderrock publica la nova entrega de ‘Revolucionem la Música Vol.6’, descobrint les 16 joies musicals que conté

Des d’aquest divendres 1 de setembre, el volum també es troba disponible a totes les plataformes digitals: escolteu-lo ja!

Com cada mes de setembre, iniciem un nou curs, una nova temporada a Cases de la Música i, per la nostra banda, arriba el moment de presentar el nostre disc recopilatori en col·laboració amb la revista Enderrock. De fet, ha estat aquest divendres 1 de setembre quan ‘Revolucionem la Música Vol.6’ s’ha publicat en totes les plataformes digitals.

Sisè volum que neix amb la finalitat de donar suport a la creació de grups i solistes d’estils molt diversos arreu del territori. Una iniciativa impulsada per Cases de la Música, que visibilitza tot el talent que s’amaga en les diferents àrees de cada seu de la xarxa: Manresa, l’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Salt-Gironès, Terrassa, Lleida i Reus. En aquesta ocasió, han estat 16 propostes musicals incloses. 16 joies musicals escollides del Programa de Suport a la Creació 2023 de la xarxa de les Cases de la Música.

Sabeu qui són els artistes i bandes que conformen la banda sonora d’aquest disc recopilatori? Per ordre d’aparició de l’àlbum, podem gaudir de les següents cançons: “Passe” d’Aina Koda, “Marco Aurelio (ètica)” d’Ardèria, “Bon Jan” de Boom Boom Fighters, “999” de Dogteeth, “Life’s so unpredictable” d’Ellen & Simona, “Mitja vida” dels Hatxte & The Curlys, “Comença en tu” de La Fera, “La font del temps” de Marc Suárez, “Tu Piel” de Mayormente Soleado, “Debajo del puente” de Meli Perea, “El Refugi” dels Oniria, “Nits de got i gel” de SDP509, “Salir Volando” de Shad Demn, “Cor blindat” de Subliminal, “Te volvería a elegir” de Susi Abanades i “Tell me” d’Uxue. Escolteu ja el disc i descobriu a totes les formacions musicals.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat