Paula Jim publica el seu primer senzill d’avançament, “El repte”

22 de setembre de 2023 XARXA

L’artista bagenca ha estrenat aquest divendres 22 de setembre la seva primera cançó, que estarà inclosa en el seu anhelat EP de debut, ‘Fronts Oberts’

Una petita gran joia musical, que ha vist la llum gràcies al suport del segell discogràfic de Cases de la Música

Paula Jim porta dedicant-se a la música d'ençà que té ús de raó. I és que amb tan sols cinc anys ja va començar els estudis de piano a l'escola de música de Santpedor, tot i que va deixar de formar-se als dotze, davant la impossibilitat de poder ser creativa. Una situació que es va revertir en 2018, quan va ressuscitar artísticament gràcies a formacions com Akelarre, banda de versions de la qual va formar part com a teclista.

Però el gran pas l'acaba de donar ara, encetant el seu projecte musical més personal i més íntim. Gràcies a les aliances que va crear en el seu anterior grup, acaba de començar el seu camí més trepidant i interessant. En aquest sentit, el seu primer senzill "El repte", que ha vist la llum aquest divendres 22 de setembre gràcies al segell de Cases de la Música, ha estat la millor demostració d'això. Per descomptat, ha sabut com fer-se un lloc i ha construït una identitat molt pròpia, on barreja sintetitzadors amb sons particulars dels anys 80 amb estil pop actual – molt influenciat per bandes com Coldplay –, i amb lletres molt personals i amb molt de sentiment.

Una cançó preciosa que suposa l’avantsala del nou i imminent primer EP de la compositora bagenca, ‘Fronts Oberts’. Un treball discogràfic que serà nostre molt aviat, i que ha estat produït i masteritzat per Dani Salat, un jove productor de Barcelona.

Qui és Paula Jim?

Paula Jim és una jove cantautora emergent del Bages. Amb tan sols cinc anys ja va començar els estudis de piano a l'escola de música de Santpedor. Arran de la desmotivació per la impossibilitat de creació personal durant les classes i la implantació d'haver de tocar peces que no eren del seu estil, ho va abandonar amb dotze anys.

L'any 2018, gràcies a una trobada amb el que acabaria sent la seva ànima bessona, va ser l'any de la seva resurrecció en l'àmbit artístic i musical. Més endavant, va formar part de diferents grups musicals com a teclista, com per exemple amb Akelarre, un grup de versions. Ara, s'ha atrevit a encetar el seu projecte personal, amb el qual debutarà amb el seu primer EP 'Fronts Oberts' a finals de 2023.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat